2777
2789
عنوان

بچها این سرچ شوهرم ینی چی؟😕😕😕😕😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 115 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خداروشکر دنبال دعا ک بری سمتش والا آدمی ک دائم قهر و حتی نمیخواد برا  مشاوره ممکن تواین جام ...

دوست داره ؟

ببخشید شما در جریانین علت دعوامون چی بود😐

یبار یه قسمتی از زندگیمو تعریف کردم یک نفر پشت شوهرم در نیومد...

واقعانم دروغ ننوشته بودم، خوب و بدو باهم گفتم

واق چ باحاله 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عجیبه  ب قول خودت این دگ چجور قهریه  ک قهر باشید و رابط ...

والا به خدا خودمم نمیدونم این دیگه چه مدل قهریه ولی خب دستور ازبالا اومده .بیشتر منظورش اینه که بجای اینکه قهرکنی وحرف نزنی بیا بهم بگو چته کجای کارم اشتباه بوده واشتی باش تا منم به روش خودم از دلت دربیارم.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
چه توجیهی،😯😯😯 یبارم من با شوهرم قهر بودم نزدیک ۳ هفته،میگفت یا اشتی میکنی با میرم خودمو عقیم ...

یه بار تویه کتابی خوندم که نویسندشم مرد بود میگفت اب وغذا رو ازما بگیرید ولی رابطه رو ازما نگیرید چون واقعا کنترلش خیلی سخته مخصوصا تو این وضعیت جامعه .

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
باورکن نمیدونم چ جوری بگم یه قسمتی هس افزون حساب اونجا جیملیشو بزن

ببخشید اسی، تو گوشی خودم ایمیل اونو اضافه کنم یا تو گوشی اون ایمیل خودمو اضاف کنم؟

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
دوست داره ؟ ببخشید شما در جریانین علت دعوامون چی بود😐 یبار یه قسمتی از زندگیمو تعریف کردم یک نفر ...

نه در جریان نیستم. اما ازنوششتون حس کردم دوستون داره رفتارش غلط طرزبیان نداره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دوست داره ؟ ببخشید شما در جریانین علت دعوامون چی بود😐 یبار یه قسمتی از زندگیمو تعریف کردم یک نفر ...

گلم هر زندگی بخدا بحث هست اماااا قهررریه هفته یعنی فاجعه و شروع اتفاقات بدتر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

من غریبم قصد نمک پاشیدن به زخمت نداشتم کلا من باب دلسوزی خواستم راهکاربدم اگ ناراحت شدید ببخشید