2777
2789

خلاصه بگم..

من و جاریم چندین بار قهرو دعوا و....اینا داشتیم

این وسط خانواده شوهرم مستقیم وغیر مستقیم یجورایی از جاریم دفاع کردن و همیشه از ما خواستن پیش قدم شیم

دلیلشم زبون دراز جاریم و اینکه ازش ترس دارن که شر درست نکنه ..ترجیح میدن هرچی بگه بگن اره تو راس میکی..

خدا شاهده نود درصد مقصر جاریمه که حالا بازش نمیکنم جریانو

اخرین باری ک دعوامون شد پارسال بود وبا وجود سعی خانواده شوهرم  من دیگه اشتی نکردم 

پدرشوهرم ناراحته از اینکه من چرا اشتی نمیکنم..من همیشه احترامشونو دارم و مث جاریم تاحالا دعواراه ننداختمو....هیچوفتم حاضر جوابی نکردم ک فک کنم بدی کارمم همینه.

حالا سوالم اینه 

من هروقت پدرشوهرم اینا میان خونمون احترام میزارم و سر سفره یکی دوبار تارف میکنم و...اما هروقت میریم خونشون پدرشوهرم سر سفره به همه تارف میکنه بجز من!بمثلا اگه فقط ما مهمونشون باشیم بمن‌میگه فلانی اون سالادو بده شوهرت بریزه بزا خودش یا بعش نوشابه بده و.و.و.ممکنه برا بعضیا مسخره بیاد ولی من خیای اذیت میشم ...شوهرمم کاملا متوجه میشه‌ولی چیزی نمیگه ینی خوذم دوس ندارم بگه فک‌کنن این نقطه ضعفمه‌.(با شناختی ک ازشون دارم)حالا با  دلیل این کارش کاری ندارم اما میخوام بهم بگین برخوردم چجوری باشه..وقتی میاد کلییی تارف کنم تا ازکارش پشیمون شه و شرمنده شه یا اینکه منم عین خودش بشم؟؟

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل بدین دوستا

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
کم گوی و گزیده گوی شب جمعه ای عجله دارم . نشد بخونمش

پدرشوهرم سر سفرع تارف همه میکنه الا من ...برخوردم چجوری باشه؟؟

پدرشوهرم سر سفرع تارف همه میکنه الا من ...برخوردم چجوری باشه؟؟

ب چپتم نگیر . هرچی دلت خواست بخور. 

تو ام اگه چیزی آوردی آخر همه براش ببر یا رسیدی ب اون الکی خودتو بزن ب ی کار دیگه مثلا ای جانم خوردی زمین مامان الان اومدم😉

پدر شوهرتون سنی ازش گذشته این چه کاریه آخه میکنه

حق داری ناراحت میشی

رابطه شما با جاری به ایشون چه ربطی داره 

به نظرم شما احترامشون رو نگه دار آخه بزرگتره و پدر همسرتونه 

به خاطر شوهرتون احترامش رو نگه دارین

خدایا شکرت 
پدر شوهرتون سنی ازش گذشته این چه کاریه آخه میکنه حق داری ناراحت میشی رابطه شما با جاری به ایشون چه ...

میدونی؟کلن باهرکی با دخترش دعواش میشه با یارو کل کل میکنه ‌و....اصلا نمیگه من بزرگترم سنی ازم گذشته ....دیکه فاکتور بگیر بقیه کاراشو

ب چپتم نگیر . هرچی دلت خواست بخور.  تو ام اگه چیزی آوردی آخر همه براش ببر یا رسیدی ب اون الکی ...

وای اصلا نمیتونم اینجوری باشم😢

وقتی جاریت مقصره تو به هیچ وجه پیش قدم نشو اگه پدرشوهرتم ناراحته  ازاین بابت بره یه لیوان آب بخوره 

درمورد تعارف نکردنم دوراه داری یا بیخیال باشی یا اینکه دیگه نری خونشون دلیلشو هم شوهرت  پرسید بهش بگو بهم احترام نمیزارن یه غذا تعارف کنن بهم بگواحساس اضافه بودن میکنم ناراحت میشم

زن❤️زندگی🥰آزادی🍀 برای تغییر مغزهایی که پوسیدن....💪🎈
وقتی جاریت مقصره تو به هیچ وجه پیش قدم نشو اگه پدرشوهرتم ناراحته  ازاین بابت بره یه لیوان آب بخ ...

درسته...مرسی عزیزم

میدونی؟کلن باهرکی با دخترش دعواش میشه با یارو کل کل میکنه ‌و....اصلا نمیگه من بزرگترم سنی ازم گ ...

چی بگم خواهر ،رفتارش اونجوریه تا این سن همین بوده همینم میمونه تا همیشه

اگه بهت بر میخوره نرو خونشون و به شوهرت بگو تا خودش با خانوادش در میون بزاره 

اگرم میتونی به روی خودت نیار تا خودش از رو بره

پدر شوهرت برا بقیه لج میکنه. ببین با خودش لج کنی دیگه چی میشه

خدایا شکرت