2777
2789
عنوان

کلیپ عروسی

247 بازدید | 17 پست

سلام دوستان😊🖐

به نظرتون برای ما که عروسی نداریم و فقط میخوایم بریم آتلیه کلیپ دونفره بی مزه نمیشه

پراز ژست های مصنوعی نمیشه؟

ایده هاتون برای کلیپ چی هست؟

از کلیپ ساختن یا نساختن پشیمون نشدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کلیپ خوبه بسازید حداقل تو دلتون نمونه 

من خودم لباسای قدیمی و کلاسیک رو روی برای ایده میپسندم متاسفانه. کلیپای اللنی شده مثل فیلمای هالیوودی جنایی و اکشن اصن یه حرکاتی میزنن ادم میگرخه

خیلی خوبه. ما عروسی داشتیم، فرمالیته هم داشتیم. کلیپ فرمالیته رو بیشتر از عروسی دوس دارم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یعنی چی یعنی اگه میخاستین مجلس بگیرین مصنوعی نمیشد🙄

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
خوبع عزیزم مهم وقتته هرجور باشی خوش باشی و ایشالا ب پای همدیگه خوشبخت شین ،ازنظر من اگ خونواده ها مو ...

خونواده ها کلا بناشون بر نظر منه چون میگن بیشتر عروسی لذتش برای عروسه و تو باید راضی باشی

به نظرم الان بهترین تصمیم همینه😊

شمام برامون دعا کنین

خونواده ها کلا بناشون بر نظر منه چون میگن بیشتر عروسی لذتش برای عروسه و تو باید راضی باشی به نظرم ا ...

اره خووب ولی ی جشن ساده میگیریم تموم خیلی هم خوش میگذره البته خوش بحالت ک نظرتو براشون مهمه 

اره خووب ولی ی جشن ساده میگیریم تموم خیلی هم خوش میگذره البته خوش بحالت ک نظرتو براشون مهمه

ان شالله که بهترین اتفاقا تو کل زندگی براتون بیفته

عروسی بخش کوچیکی از زندگیه

خودتون رو اذیت نکنین زیاد

کرونا که به من ثابت کرد هییییییییییچ چیز اون طوری که تو نمیخوای نمیشه خودتو آماده کن😅