2777
2789
عنوان

100میلیونی

148 بازدید | 25 پست

خانم گلیاااا

من تاریخ عقدم 9۶/۱/۴بود

وام ازدواجمونم نگرفتیم

اونموقع که ۱۰۰میلیون شد گفتن که زوجایی که تاریخ 

عقدشون از ۹۶/۱/۱ به بعد هست و وامشونو نگرفتن میتونن بگیرن.

حالا ینی من میشه بگیرمش؟کسی بوده این شرایطو داشته باشه؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درخواست  دادم ولی اس ام اس نیومده

مگه نباید رفت بانک؟یا کار دیگه ای باید کرد؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
اره همین فردا برو اقدام کن چون  چندوقت دیگه . تاریخ عقد شما منقضی میشه. ۱۰۰میلیون پول مفت میا ...

فردا جمعه بچگی رو هول نکن😆😆😆

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
فردا جمعه بچگی رو هول نکن😆😆😆

😂😂😂

دقیقا

با اینکه میدونستم فردا جمعس باز یه هول و ولایی افتاد تو دلم😂

بچه هاراهنماییم کنید با ۳۰ملیون چیکارکنم

اگه یکی دوماه پیش میپرسیدی همه میگفتن بزار بورس😂

جنسش کن بفروش

😂😂😂 دقیقا با اینکه میدونستم فردا جمعس باز یه هول و ولایی افتاد تو دلم😂

ایشالله کارت جور شه...۱۰۰تومن بازم خوبه 

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

برو بگیر حتما

اگرم آشنایی چیزی تو بانک داری خیلی عالی میشه برات بانک آشنات رو انتخاب کن اینجوری هم زودتر پولت رو میدن هم ایراد نمیگیرن

ما آشنا داشتیم واسه جفتمون یه ضامن رو قبول کرد 

ایشالله کارت جور شه...۱۰۰تومن بازم خوبه 

هعی بابا😔خودم شرایط گرفتنشو ندارم(واسه پرداختش)

میخوام بفروشمش

برو بگیر حتما اگرم آشنایی چیزی تو بانک داری خیلی عالی میشه برات بانک آشنات رو انتخاب کن اینجوری هم ...

چه خوووب 

اونموقع که 20 تومنی بود به هر درو دیواری زدیم واسمون جور نشد

حتی دوسه نفر دیگه هم که خواستن بگیرنش واسشون جور نمیشد انگار طلسم شده بود