2777
2789
عنوان

100میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
چه خوووب  اونموقع که 20 تومنی بود به هر درو دیواری زدیم واسمون جور نشد حتی دوسه نفر دیگه هم ک ...

انشالله که جور میشه حتی بانک هم آشنا نداشته باشی میری تو صف بهت میدن دیگه حالا چند ماه اینطرف و اونطرف میشه

فقط چندتا ضامن در نظر بگیر که ببری 

شوهرت که حتما شاغله اگه خودت شاغل نیستی هم از یه فامیلی که شغل آزاد داره یه برگه بگیر که اونجا کار میکنی و حقوقت مثلا ۳۵۰۰ هست.یه چیزای فرمالیته داره دیگه

فقط رو ضامن خیلی گیرن اونو جور کنی حله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی هستی..اسی

خوزستان

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
کجای خوزستان

اهواز

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
کجای خوزستان

چرا  

فامیل توبانک دارم..شاید بتونه کارتو راه بندازه

مرسی عزیزم❤.

ولی خودم نمیتونم بگیرمش.توان پرداخت قسطشو ندارم.

مرسی عزیزم❤. ولی خودم نمیتونم بگیرمش.توان پرداخت قسطشو ندارم.

خب نمیگی کجایی هستی..تا بتونم راهنمایت کنم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
 مشتری برات دارم

مرسی❤ ولی دادمش به پسر خالم.