2789

سلام دوستان من دیگه ازداروودرمان وسه بارایوای ناموفق خسته شدم دیروزبه دکترم گفتم برام ای وی اف کن سونوکرد گفت کیست سه سانتی داری یه ماه ال دی بخوربعد بیابنظرتون کیستم رفع میشه؟بعدش خودم تنبلی شدیددارم شوهرم هم تحرک اسپرمش کمه ولی زیادم بدنیست هزینش هم خیلی برام مهمه ،دوستان کسی بودباداشتن این مشکلات باردارشده باشه باای وی اف؟بنظرتون ای وی اف راه خوبیه برا ما یانه؟

اره رفع میشه.بهترین راه برای شما همون ای وی اف هستش ان شاالله ک جواب بگیرین

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره رفع میشه کیستت ای وی اف ام ممکنه که نگیره خب اینم در نظر داشته باش 

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

اره کیستت که بزرگ نیس با یه ماه ال دی رفع میشه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

از همین العان ورزش کن و غذاهای سرد حذف کن و دمنوش گرم دارچین و زنجبیل بخور ،با دمنوش پونه و اویشن برای رفع عفونت و پاکسازی رحم ،ویتامین ای و سی دی و زینک مصرف کن برای افزایش کیفیت تخمک شوهرتونم بخوره اشکالی نداره ،برای هزینه برو بیمارستان های دولتی انجام بده با تخفیف استرستم کنترل کن واقعا خیلی مهمه حتی اگه ربتی ای وی اف با روحیه برو شاد باش 

از همین العان ورزش کن و غذاهای سرد حذف کن و دمنوش گرم دارچین و زنجبیل بخور ،با دمنوش پونه و اویشن بر ...

ممنون مهربونم اخه دوسال زیرنظراین دکترهستم دوباره بخوام بیمارستان دولتی برم هم نوبت دهیش طول میکشه هم احتمال داره دوباره ازمایش جدید بنویسه دیگه حوصله تشکیل پرونده جدید ندارم

منم مشکل شمارو دارم آی یوآی برای ماها یه راه بیخوده حالا من شنیدم برای کم تحرکی فقط میکرو جواب میده من خودم آی وی اف اولم منفی شد حالا چندماه دیگه میرم برای دومی انشااله نتیجه بگیرم اگه نشد میکرو .حالا اگه هزینه واست مهمه برو بیمارستان آرش تقریبا سه میلیونی خرجت میشه 

عشق ابدی من همسرم
منم مشکل شمارو دارم آی یوآی برای ماها یه راه بیخوده حالا من شنیدم برای کم تحرکی فقط میکرو جواب میده ...

عزیزم من خوزستانم ، ببخشید شما چندتا جنین تشکیل شد؟بعدش تنبلی خودت وکم تحرکی همسرت درچه حده زیاده یاکم؟کاش حداقل باای وی اف جواب بگیریم

عزیزم من خوزستانم ، ببخشید شما چندتا جنین تشکیل شد؟بعدش تنبلی خودت وکم تحرکی همسرت درچه حده زیاده یا ...

من ۳۵سالمه عزیزم ۷تاتخمک داشتم ۵تاش جنین شد دفعه اول ۳تاش روانتقال دادن الان دوتا دارم که بایدبرم انتقال بدم تنبلی من درحدی هست که باآمپول فولیکول دارم ولی بدون آمپول ریزن ولی پریودان منظمه شوهرمم دقیق آزمایشش یادم نی ولی تحرک ومورولوژیش کمه دکتراورولوزی گفت باتوجه به سنتون بایدآی وی اف کنید حالا اگه شما سنتون پایینتره مسلما تخمک بیشتری داری

عشق ابدی من همسرم