2777
2789
عنوان

مامانای بارداربیاین ی لحظهه

51 بازدید | 3 پست

سلام خوبین کوچولوهاتون خوبن؟میگم کسی بوده بین شماها ک قلل از سونو با ی ازمایشی ازروی ویاری چیزی جنسیت بچشو تشخیص داده باشه و درس بوده باشه،؟؟؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سونو زیر 10 هفته داشته باشی مثلا هفته 6 یا 7 خوبه پایین باشه چون هرچی بزرگتر بشه وول میخورن اگه جفت سمت چپ عکس سونو باشه میشه سمت راست رحم یعنی پسر واگر تو عکس جفت سمت راست سونو باشه یعنی سمت چپ رحم. یعنی دختر برعکس میشه توی عکس ورحم سرچ کنی هم عکس بالا میاد هم نظر سنجی ها بنویس نظریه رمزی از روی عکس سونو 

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج