2777
2789
دکترت کی بود الان بینیتون تو کچه ؟ 

من شهرستان عمل کردم خوزستانم 

اره هم تامپون تو دماغمه هم یه چیزی رو دماغمه اسمش یادم رفت گچ نیست حالت پلاستیک فشردست 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
من شهرستان عمل کردم خوزستانم  اره هم تامپون تو دماغمه هم یه چیزی رو دماغمه اسمش یادم رفت گچ نی ...

اسپیلنت میگن بهش (نمیدونم درست نوشتم یا نه )مبارکت باشه گلم انشاالهه حسابی خوشگل بشی منم ۱۰ دی نوبت دارم وقت خیلی دیر میگذره 😪

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپیلنت میگن بهش (نمیدونم درست نوشتم یا نه )مبارکت باشه گلم انشاالهه حسابی خوشگل بشی منم ۱۰ دی نوبت ...

اره افرین همون خخخ 

ممنون قربونت مبارک شما هم باشه پیشاپیش

اوههههه ده دی من اینقد تحمل ندارم میگم کی این چند روز بگذره برم این چیزا رو بکنم از رو دماغم خخخ

من چند روزه عمل کردم با پیشنهاد شوهرم اصلا اذیت نشدم ولی با دهن ک نفس میکشم شوهرم اعصابش خراب شده می ...

حالا شوهر من الکی میاد میگه میترسم بلایی سرت بیاد😕

اصلن ی موقعه خوب نشه 😐😐ی وقت بمیری بچه من بی مادر بشه 

🤦‍♂️ینی من خرررر دور از جونت گیر اورده .ینی ینی من بخاطر سلامتیت میگم 😕😕

بحثشم پول نیس .چون خسیس نیس من هر کاری بگم میکنه ..

فقط احساس میکنم میترسه من خوشگل تر بشم ولش کنم😂😂😂😂😂.آخه بینیمم خوبه ها ولی اگه عمل کنم 

دیگع میزنم رو دست آنجلا جولی 🤣🤣

😕تازه الانم گاهی وقتی آرایش میکنم میگه برو پاکش کن 

بدم میاد زیادی تو دیده 😩😩

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حالا شوهر من الکی میاد میگه میترسم بلایی سرت بیاد😕 اصلن ی موقعه خوب نشه 😐😐ی وقت بمیری بچه من بی ...

شاید واقعا میترسه ک اینجو. میگه؟

چون مردا حساسن من شوهرم اینقد ناراحته خخخ جالب اینجاست پیشش نمیخابم گفتم نبینه ناراحت شه دیروز اومده تو اتاق دیده چطور میخابم اعصابش بهم ریخته 

در مورد عمل لیپوماتیک توضیح بده

عمل لیپوماتیک یا لیپوساکشن معمولا با بیهوشی عمومی انجام میشه

البته با بیحسی هم قابل انجامه بسته به خواست بیمار داره

ولی به نظرم بیهوشی بهتره

میتونه با دستگاه ساکشن معمولی انجام بشه

یا با دستگاه های دیگه مثل پال ،اولترازد ، لیپوماتیک انجام بشه.

یک الی دوهفته کبودی داره

یک الی دوماه هم معمولا توصیه میکنن گن بپوشی

نکته مهمش انتخاب جراح خوبه واسه اینکار

برطرف میشه کم کم  بگو نگران نباشه

ممنون عزیزم بهش گفتم ولی چه کنم نگرانه خخخ 

فقط یه سوال این گاز جلو دماغم همون روز عمل گذاشته بعد الان حس میکنم بعضی وقتا یکم خیس میشه مشکلی نیست؟جرات نکردم دست بهش بزنم میترسم بخیه هام دران دکترم گفت شنبه بیا تا تامپونو برات بکشم 

چه چیزایی باعث میشه عمل بینی لغو بشه؟؟؟؟؟؟مثل کم خونی

اگه مشکل خاصی یا بیماری خاصی نداشته باشی

چون عمل ساده ای هست معمولا مشکلی پیش نمیاد

در مورد کم خونی هم مگه هموگلوبین پایین باشه با دارو قبلش رفع میشه و بعد یه مدت میتونی عمل کنی

ممنون عزیزم بهش گفتم ولی چه کنم نگرانه خخخ  فقط یه سوال این گاز جلو دماغم همون روز عمل گذاشته ...

تا یه مدت اب خون میاد که طبیعیه 

گاز جلوی بینی به همین خاطر هست

اگه خیلی پر شده یه گاز استریل بخر عوضش کن 

کاری نداره