2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهرشوهرم دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست
چقدبدذاتینننننن بعضیاتون.خوب بشوری چی میشه مگه؟من هرجابرم مهمونی کل ظرفا ومیشورم حتی قابلمه هارو یع ...

عزیزم نمیگیم نشوره میگیم تنها نشوره که بشه وظیفه و از دید دیگه ای بهش نگاه کنن...من خودم میرم مهمونی همه ظرفا رو میشورم اشپزخونه رو هم تمیز میکنم میگم گناه داره کلی اشپزی کرده اما بعد یه مدت دیدم بقیه کم گم خودشونا میکشن کنار و فقط من تو اشپزخونم...پس اینجوری با کمک کسی باشه خیلی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه رفتی خودتو بزن به بیحالی بعد بگو میخواستم به شوهرم بگم زنگ بزنه عذرخواهی کنه که نمیایم ولی گفتم ناراحت میشین.منم که طاقت دیدن ناراحتی شمارو ندارم.اومدم.بعدم بشین زیر پات بالش بذار و...

یا که اصلا به روی خودت نیار.سفره رو جم کردین بشین به حرف زدن با همسرت یا بچت اگه داری.

من همین یه دونه ام!

[QUOTE=155732359]خوونهه پسر عمو بتو چه مگه نوکرشونی؟ اوووو خونه پسرعموهاتونم ظرف میشورید  درسته ادم 

عفت کلام جزئی از شخصیت انسان محسوب میشه

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
چقدبدذاتینننننن بعضیاتون.خوب بشوری چی میشه مگه؟من هرجابرم مهمونی کل ظرفا ومیشورم حتی قابلمه هارو یع ...

یعنی انقدر از ظرف شستن خوشت میاد که بچت صدات زد ناراحت شدی ؟ به نظر من یه روز حوصله دارین بشورین اونم نه تنهایی یکی بشوره یکی آب بکشه یه روز حوصله ندارین نشورین . جوری رفتار کنید که دیگران بفهمم شما زوری کاری نمیکنید تا خودتون نخواهید کار نمیکنید 

ینی امشبم نیستین🥴😭بیچاره من

منم باهاتم  امشب برنیم دورهمی هر کی اومد اومد 

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
خوونهه پسر عمو بتو چه مگه نوکرشونی؟ اوووو خونه پسرعموهاتونم ظرف میشورید  درسته ادم جایی می ...

عزیزمن اینونشنیدی!؟؟؟؟

قربون دست بسیار     هم درخوردن وهم درکار

مگ میزبان ک غذادرست میکنه وازسه چهارساعت قبل مهمونی درگیرکارشه نوکروحماله؟!

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
اینکار ته بیشعوری مثل اینک بره خونه خواهر شوهرش  خواهر شوهر بشین پا گوشی بگ خودتون یچی بخورین& ...

من به اسی گفتم اینو و شما کل شعورتو بزار برا خودت اگه عنوان رو بخونی خودش ناراضی هستو میگه دوست ندارم 

عزیزمن اینونشنیدی!؟؟؟؟ قربون دست بسیار     هم درخوردن وهم درکار مگ میزبان ک غذادرست میکن ...

نه خیر وقتی تبدیل میشه ب وظیفه میکشه حمالی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)