الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره مثلا ختم گروهی شرکت میکنم دوتا ختم برمیدارم یکی واسه حاجتم یکی میگم واسه مرده های بی وارث و بد وارث و آشناهای فوت شده و هر روز هم واسه مرده های بی وارث و بد وارث و یک فاتحه واسه آشناهام فوت کردن میخونم ولی از ته قلبم میخونم بعضی وقتا گندم میخرم واسه کبوتر ها هر روز یک مشت میریزم میگم به نیت مرده های بی وارث و بد وارث آنقدر میخونم تاحاجتم بگیرم تو اینترنت نوشته در موردشون خدا طرف اوناس و اونا دلشون شکسته چون کسیو ندارن واسشون بخونی دلشون شاد میشه نگاهشون کم میشه برات دعا میکنن خدا حاجتت میده
هرختمی هرچقد در توانته باید مدام بخونی حالا شاید چندماه طول بکشه ولی باید از ته دلت ایمان داشته باشی من واسه ازدواجم 4 ماه خوندم دقیقا اون مشخصات که میخاستم خدا بهم داد واسه بارداریم هم همین طور الانم میخونم
عزیزم سخت ترین ختم هارم برداری آخرش تا حسابی استغفار نکنی دعات نه که قبول نشه. حبس میشه بهت حالا حالاها نمیدنش. من تجربه کردم. شما یه ختم استغفار بردار و با اعتقاد کامل انجام بده تا موانع برداشته بشه. بخدا راز براورده نشدن حاجتها همینه و من بعد از اینهمه سال الان تازه درک کردم