2777
2789
منم میخوام خوب باشه رایگان باشه

🏞 لینک کانال مشاوران تنهامسیری:

http://eitaa.com/joinchat/1158414338Cb70fb512bd

🌺 در این کانال مشاورۀ #خانواده #تربیت_فرزند، #اصلاح_تغذیه #درمان‌بیماریها #محاسبه‌خمس، #همسرداری #تربیت‌دینی #مشاوره‌تحصیلی ارائه میگردد👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت رزرو نوبت مشاوره(خانواده، فردی، طلاق، ازدواج،کودک) بصورت تلفنی و یا آنلاین(چت و ویس با مشاور در هرپیامرسانی که باشید) با شماره 

09199541937

تماس بگیرین،

در صورت عدم پاسخگویی پیام بذارید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم، آیدی اینستاگرام جهت مطالعه رضایتمندی مراجعین و نمونه واریزی ها:

Moshavere.onlineee

اطلاعات بیشتر در قسمت امضام👇

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن