2777
2789

نروو عزیزم منم تنهام سرگرمیم شده سایت😔

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی منم باید برم واسه همیشه😔

مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾
مثل منی منم باید برم واسه همیشه😔

تو چراا؟

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
تو چراا؟

میخوام یه مدت از همه چیز فاصله بگیرم 

مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

هر چند وقت یه بار یه نفر دلش میخواد که بره😐😐😐😐 اصلاع رسانی نداره که خواهر علی یارت

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
میخوام یه مدت از همه چیز فاصله بگیرم 

اهوم خوبه ولی اگه طاقت بیاری😂

اهوم خوبه ولی اگه طاقت بیاری😂

طاقت میارم از شنبه سرم خیلی شلوغ میشه

طاقت میارم از شنبه سرم خیلی شلوغ میشه

اگه کرونا تموم شه سر منم شلوغ میشه دیگه خیلی کم میام اینجا😢

فکر کردم اینجا دوستایی دارم که واسم ارزش قائلن 

از اون لحاض بگی عزیزم  شما ارزشت قابل مقایسه نیس خب عزیزم چرا میخوای بری حالا

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 

عزیزم خوندم تاپیکت رو ناراحت نباش =))) کار اون خانم خیلی زشت بود بیخیال.... منم دلم خونه انقدر تنهام که حد نداره! نه فامیلی نه دوستی نه آشنایی هیچکس.... هعی بیخیالللللل =)💔💔💔💔

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...