2777
2789

خانماتقریبا یک و نیم لیتر شیرپاستوریزه رو جوشوندم گذاشتم خنک شد اما هنو انگشت زدم به شیر گرماشو حس کردم ولی نسوزوندانگشتمو..مایه ام تقریبن پنج تا قاشق زدم با چارتاملاقه از همون شیر و همزدم.شیرمو دوتاظرف کردم و مایه ماستو زدم بهش و حوله بزرگپیچیدم.تقریبا۸ساعت موند الان که دیدم ظرف کوچیکتره خوب سفت شده ماستش اما اونظرف ک یکم بزرگتر مثل همون مایه ماست مونده سفت نشده ظرف بزرگه چینی بود ظرف کوچیکه پلاستیکی..توروخدا بگید چیکار کنم دلم نمیاد بریزم دور..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک قابلمه بردار درحدی که ظرف ماستت داخلش جا بشه یکم اب بریز داخل قابلمه بذار بجوشه بعد ظرف ماست رو بذار داخلش سر قابلمه رو ببند یه جای گرم بذار ماستت میبنده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ببین اگه سرد نشده دوبار بپیچون بذار بگیره . اگه سرد شده ر و حرارت غیر مستقیم یه ذره بذار گرم بشه دوب ...

خنک شده مث موقع ک تویخچاله سر نیس ولی خنکه چجوری حرارت غیر مستقیم بدم 

یک قابلمه بردار درحدی که ظرف ماستت داخلش جا بشه یکم اب بریز داخل قابلمه بذار بجوشه بعد ظرف ماست رو ب ...

نظرتون یکم دیگ شیرگرم کنم مایه ماست بزنم دوباره؟ یاهمون ابجوش کارو حل میکنه

ظرف چيني و بايد بيشتر ميپيچيدي زود گرماشو از دست داد نبست ميتوني يه كم گرمش كني شايد بگيره اما بازم نميبنده مال منم اينجوري شد 

ما حالا ماست اينجوري نميبنده دوتا كار باهاش ميكنيم يا ميريزيم تو خمير و باهاش نون ميپزيم يا من خودم. اينكارو كردم گرمش كردم يه استكان سركه ريختم توش و هم زدم دلمه شد ريختمش تو پارچه و محكم بستم و پنير درست كردم باهاش خيلي هم خوشمزه شد