2777
2789

یک ماه پیش مریض شدم آز دادم گولبول های سفیدم خیلی شده بود و سیستم ایمنی بدنم ضعیف بود الان این یک ماه قرص سیفیکسیم و آموکسی کلاو خوردم اما کلا روز و شب نصف سرم دردمیکنه خیلی دردش وحشتناکه  گوش و شقیقم دردش غیر قابل‌ تحمله فقط مسکن هم میخورم چند ساعت آرومم اما درد خواب و خوراکمو گرفته امروز دیگه نمیتونم تحمل کنم به نظرتون بایدپیش چه دکتری برم؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درد فک داری ? فکت تق تق میکنه?

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!

عزیزم من دندون عقلم توی سینوس بود و از طرفی مفصل گیجگاهی فکم tmj جابهجا شده بود بای هر دوتا مسله درد مشابه داشتم من نمیدونم مشکل شما چیه ولی میفهمم دردت چقدر وحشتناکه متاسفانه پزشک خودم دکتر سیف الدینی در حال حاضر ایران نیست بهت معرفی کنم ' اون اکثرا المانه ولیکن دکتر یمنی هم متخصص خوبیه بهت توصیه میکنم پیگیر شی انشالله رفع میشه 

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!

من سردردهای وحشتناک میگرفتم.به خاطر اینه سینوسام عفونت کرده بود

5 شب تو هر سوراخ بینیم2قطره روغن سیاهدانه اصل ریختم.خیلی میسوخت,ولی عفونت بود که میومد بیرون.

خلاصه که خوبه خوب شدم و تموم

اگه نری دکتر یعنی میخوای این دردو همینطوری تحمل کنی؟ برو حتما

من دکتر رزیتا جعفری رو میشناسم متخصص و جراح گوش و حلق و بینی خیلی خوبیه. آنلاینم میتونی نوبت مشاوره بگیری سر یه ساعت مشخص باهاشون صحبت کنی

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رزیتا-جعفری