2777
2789
عنوان

بنظرتون باید نگران بشم😔

109 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی ناراحت پسرم هستم خیلی بی سر زبونه و از حقش کوتاه میاد بین همسناش .. مثلا وقتی بادختر خواهرشوهرم که دو سال ازش کوچیکتره بازی میکنه اگه مادرشوهرم یا کسی بیاد پیش بچم اون دختره هی گریه میکنه و حسودی میکنه و نمی داره بیان سمت پسر من و بچه هیچ دفاعی از خودش نشون نمیده و اصلا ناراحتیشو بروز نمیده بردمش مشاوره گفتش درونگراست.. خلاصه از این رفتارش خیلی ناراحتم دوس دارم بتونه از خودش دفاع کنه.. خانواده شوهرم هم اصلا اهمیت نمیدن و بیشتر هی میخوان اون دختر خواهرشوهرم رو راضی نگه دارن.. مادرشوهرم هی گاهی زنگ میزنه بیاین اینجا بچه ها بازی کنن با هم اخرشم اینطور میشه و من خیلی دلخور میشم  .. آیا راهکاری دارید ؟

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
تو جمع پسرا هم اینطوریه؟

اره تقریبا ولی با پسر خاله خودم که بازی میکنه مشکلی پیش بیاد میاد بهم میگه ولی در کل خیلی ارومه

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵سال

بعضی اوقات باهم سن های خودش تنهاش بزار تا بتونه‌ یکم ازخودش دفاع کنه پسرمن ۴سالشه ولی خیلی ازخودش دفاع میکنه 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

پسردایی منم اینطوری بود اصلا ب دختر عموش دست نمیزد دختر قشنگ اونو کتک میزد ولی تو جمع پسرا بهتر بود مامانش میگفت هر دفعه میگم چرا تو از خودت مقابل فلانی دفاع نمیکنی میگفت آخه اون گناه داره دختر باسن۴سال تقریبا این حرف و میزد

ب نظر من ک مشاور باید بهت راهکار میداد نه اینکه بگه درونگراست همین

فقط بگم ک بخاطر هیچکس سلامت روحی بچه تو تو خطر ننداز

یه جوری باید یه مدت از پسرت دور نگهش داری ک همبازی جدید داشته باشه یه مدت عادت کنه به دفاع از خودش

درست و غلطشو نمیدونم ولی پسر منم یه مدت پسر خواهر شوهرم بهش ظلم میگفت منم هی تو گوشش میخوندم اگه فلانی تو رو زد توام بزنش طفلی پسرم میگفت آخه ما دوستیم ولی من میترسیدم این روال و واسه همه پیش بگیره واسه همین خیلی گفتم گفتم تا اینکه جواب داد الان اونم از خودش دفاع میکنه

یه روزم مادر شوهرم گفت چرا دعوا میکنید شما دوستین پسرمم گفت مامان گفت

منم گفتم بله گفتم کسی دعوات کرد توام از خودت دفاع کن اونا دو دقیقه دعوا میکنن یادشون میره ولی تو ذهن پسرم تا همیشه میمونه ک از خودش دفاع نکنه اینم گفتم ک یه وقت پسرت چیزی گفت بتونی راحت جوابشونو بدی 

پسردایی منم اینطوری بود اصلا ب دختر عموش دست نمیزد دختر قشنگ اونو کتک میزد ولی تو جمع پسرا بهتر بود ...

گاهی دختر خواهرشوهرمو از حرصش  یواشکی میزنه ولی اون خیلی لوسه تا گریش بلند میشه همه میرنو بغلش میکنن و پسرم دعوا میکنن اما نمی دونن که خودش دارن بچم تحریک میکنن با تبعیض گذاشتناشون میخوام یمدتی  اصلا همدیگرو نبینن