متاسفانه خیلی ها حجاب رو فقط توی پوشش می بینن، و تا کسی رو می بینن که بی حجاب فکر میکنن خرابه و یا با خودشون میگن اینکاره ست بزار ما هم یکم باهاش خوش بگذرونیم!
من معتقدم کسایی که کلا توی خانواده بی حجاب بزرگ میشن چون از روز اول اطرافیانشون رو اینجوری دیدن خیلی بیشتر حد و حدود رو رعایت میکنن و حرمت نگه میدارن ولی خیلی ها یهو از این رو به اون رو میشن، از یه شرایط بسته وارد یه شرایط باز میشن، تازه میخوان عقده گشایی کنن و بگن آره ما از اول اروپایی بودیم واسه همین خودشونو گم میکنن.
روزی که ازدواج کردم می بایست خانواده شوهرم و لباس پوشیدنش رو میدیدی! لباسای بلند، آستین دار با روسری. وقتی خانواده مارو دیدن دهنشون از تعجب باز مونده از اینکه می دیدن همه لباسای آزاد و لختی پوشیدن و دختر و پسر با هم می رقصن و توی جشن مشروب سرو میشه ولی کسی کاری به کار کسی نداره.(یه جور رفتار میکردن انگار ما شاخ داریم!!! یا خیلی خراب و فاسدیم)
یه مدت بعد که خواهر شوهرم توی خونش جنش گرفت و دعوت کرد منم به حرمت اونا سعی کردم لباس مناسب اون جمع رو بپوشم وقتی رفتم توی جشن و خواهر شوهرامو دیدم کپ کردم با اون هیکل درشت دامنای چنان کوتاهی پوشیده بودن که من به شخصه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم همچین دامنی بپوشم! دامنشون به سختی فقط با.س.ن رو می پوشوند!! اینقدر یهو عوض شده بودن که حتی نمی تونستن خودشونو جمع و جور کنن و توی ۹۰٪ درصد عکسایی که گرفتیم لباس زیرشون مشخص بود!!!!!! یهو خودشونو گم کردن!