2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
این نظر منه، شرم و حیا مطلقاً ربطی به پوشش نداره! به شخصه توی خانواده پدریم کاملا بی حجاب بودیم و لب ...

درود به شرفت عزیزم 

منم که میگم خونواده پدرشوهرم بسیار با حیا و با احترامن منظورم همینه .محجبه نیستن 

یا ماهم همینطور 

راحتیم و روبوسی میکنیم اما ابدا بی ادبی و حرف زشت و سینه های بیرون و بی احترامی نداریم .برا همین من جا خوردم وقتی ازدواج کردم 

چون مادرشوهرم مدام تو دوران نامزدی به شوهرم میگفت زنت بی حجابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نظر منه، شرم و حیا مطلقاً ربطی به پوشش نداره! به شخصه توی خانواده پدریم کاملا بی حجاب بودیم و لب ...

عجببببب

خواهشا خودتون پستتون رو پاک کنید

واقعا معلوم نیست این تخریب دین و عادین سازی هاتون جریانش چیه

آخه عجیبه دقیقا بعد ازدواج ایشون خانواده شوهرش فهمیدن اون خاله ها و دختر خاله ها بی حیا هستن! یا با ...

واسه منم عجیبه بابا ما همه ایرانی هستیم و با غیرت 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
آخه عجیبه دقیقا بعد ازدواج ایشون خانواده شوهرش فهمیدن اون خاله ها و دختر خاله ها بی حیا هستن! یا با ...

نه بعد ازدواج نفهمیدن.پدرشوهرم به احترام من اومده بود باهم رفتیم شهرشون.بعدشم دوبلره قطع رابطه کرد .

و اینکه قبل ازدواج پسر خیلی حرف مادرش رو قبول داره الکی نگیر.مادرش انقدر گفته بود که شوهرم میگفت خاله هام فقط مهربون و شوخن.و اینم بگم شوهرم گفت اصلا قبلا اینکارارو نمیکرده خالم نمیدونم چشه

درود به شرفت عزیزم  منم که میگم خونواده پدرشوهرم بسیار با حیا و با احترامن منظورم همینه .محجبه ...

از نظر ایشون تو فامیلی که برهنگی عادیه و بگن ما به هم مث خووهر و برادریم چیز بدی اتفاق نمی افته

اما امان از خانواده متعصب و متدین!

اولا که تعصب تو هر چیزی بده خواه تعصب بر دینداری باشه خواه بر علیه دینداری

دوما که همه جا آدم خوب و بد هست، هم توی آدمای مذهبی و متدین هستن کسایی که مرتکب اشتباه میشن هم تو خود اروپاییا که فرهنگ پوشش اونا رو همه میدونن ، برا اونام باید عادی باشه ولی اونجام همه جور جرم و جنایت جنسی اتفاق میفته

اتفاقا استارتره بیشتر از رفتارشون ایراد گرفته ن پوشش اونا ودر کل هم رفتار و هم پوشش اونارو نقد میکنه

ثانیا اگه رفتار خانواده شوهرت نقص داره پوشش شما هم نقص داره اگرم میخای بگی پوشش شما ب خودتون ربط داره پس رفتار اونا هم ب خودشون ربط داره

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"

چندوقت بعد ازدواج خالش برا شوهرم پیام میداد شبا 

که چه خبر داشتی چیکار میکردی و استیکر زن لخت میفرستاد براش 

منم خیلی بهم برخورد 

گفتم مثل اینه که دایی من برام استیکر مرد لخت بفرسته .تو میپسندی؟ که دیگه شوهرم فرداس به مادرش گفت بهش بگو از اینچیزا نفرسته خجالتم خوب چیزیه مادرشوهرم میگفت شوخی کرده 

یه کم حرفاتون مشکل داره ولی لپ کلام درست به عرص رسوندین 

اینکه هر کی با فامیل ازدواج کنه مگه بی حیاست ؟

اینکه همه ی دورواطراف شما ادمای باحجاب بی حیان و طرف پدریتون که لختن همه از دم قدیسه و اسطوره پاکی هستن

یه کم برام گنگه  

از نظر ایشون تو فامیلی که برهنگی عادیه و بگن ما به هم مث خووهر و برادریم چیز بدی اتفاق نمی افته اما ...

درسته عزیزم 

شاید منظور بدی نداشتن 

آدم هرجوری که هست باید به دیگران و نظر دیگران احترام بذاره 

هرزگی همه جا هست 

خوبی هم همه جا هست 

درود به شرفت عزیزم  منم که میگم خونواده پدرشوهرم بسیار با حیا و با احترامن منظورم همینه .محجبه ...

متاسفانه خیلی ها حجاب رو فقط توی پوشش می بینن، و تا کسی رو می بینن که بی حجاب فکر میکنن خرابه و یا با خودشون میگن اینکاره ست بزار ما هم یکم باهاش خوش بگذرونیم!

من معتقدم کسایی که کلا توی خانواده بی حجاب بزرگ میشن چون از روز اول اطرافیانشون رو اینجوری دیدن خیلی بیشتر حد و حدود رو رعایت میکنن و حرمت نگه میدارن ولی خیلی ها یهو از این رو به اون رو میشن، از یه شرایط بسته وارد یه شرایط باز میشن، تازه میخوان عقده گشایی کنن و بگن آره ما از اول اروپایی بودیم واسه همین خودشونو گم میکنن.

روزی که ازدواج کردم می بایست خانواده شوهرم و لباس پوشیدنش رو میدیدی! لباسای بلند، آستین دار با روسری. وقتی خانواده مارو دیدن دهنشون از تعجب باز مونده از اینکه می دیدن همه لباسای آزاد و لختی پوشیدن و دختر و پسر با هم می رقصن و توی جشن مشروب سرو میشه ولی کسی کاری به کار کسی نداره.(یه جور رفتار میکردن انگار ما شاخ داریم!!! یا خیلی خراب و فاسدیم)

یه مدت بعد که خواهر شوهرم توی خونش جنش گرفت و دعوت کرد منم به حرمت اونا سعی کردم لباس مناسب اون جمع رو بپوشم وقتی رفتم توی جشن و خواهر شوهرامو دیدم کپ کردم با اون هیکل درشت دامنای چنان کوتاهی پوشیده بودن که من به شخصه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم همچین دامنی بپوشم! دامنشون به سختی فقط با.س.ن رو می پوشوند!! اینقدر یهو عوض شده بودن که حتی نمی تونستن خودشونو جمع و جور کنن و توی ۹۰٪ درصد عکسایی که گرفتیم لباس زیرشون مشخص بود!!!!!! یهو خودشونو گم کردن!

البته این نظر منه 

بنظرم همه باااید به هم احترام بذارن 

و خط قرمز داشته باشن 

آدمی که خط قرمز تک زندگیش نباشه مفت نمی ارزه

من اسمون زمین بیاد بین صدتا زن لخت باشم نمیتونم جلوی شوهر هیچکس یا مرد هیچکس از استین کوتاه بازتر بپوشم تو مهمونی 

نمیگم خوبم یا کارم خوبه 

این فقط خط قرمز منه 

نمیگم کسی نباید لخت بپوشه چون به من مربوط نیست 

اما من خودم  تو جمعی باشم که بدونم کسی حساسه یا محجبه ست احترام نگه میدارم