2777
2789
عنوان

این که میگن زن زندگی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 20 پست
احتمالا از اونایی بودی که رفتارات زنونه بود و شیطنت دخترونه نداشتی متاسفانه

چرا از بقیه دوستام خیلی شیطون تر بودم همشون میگفتن خوش به حالت چون ازاد بودم خداییشم دختر قابل اعتمادی بودم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
احتمالا از اونایی بودی که رفتارات زنونه بود و شیطنت دخترونه نداشتی متاسفانه

بین خودمون باشه هنوزم شر و شورم همه رفیقا رو‌خودم دور هم جمع میکنم😜

روحت شاد اسی کلی چیزای خوب یادم انداختی

اعتماد به نفسم کلی رفت بالا

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی پایه و باحال مهربون شوخ و خنده رو اندام خوب و ی ایکس باکس هم تو جهازش باشه😂🖤🖤🖤

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
مهم نیست اونا چی میگن.باید سعی کنیم انسان باشیم فقط.

عزیزم ی بار ی ملاهه گفته بود دو جور حیون داریم یکیش چارپایانن مث گاو و گوسفندو اسبو خر ک مسخر بشر هستن یکیشم زنان هستن ک خداوند برای ما مردان مسخر کردن🤢🤮🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🙄

اونا مارو جز ادمیانم حساب نمیکنن البته چون مادرشون همین بوده و خودشون حیونن فک میکنن همه حیونیم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

یعنی سازش با داشتن یا نداشتن مهربون با وفا 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

زن زندگی از نظر مردان ایرانی اینه ک مثه هشتپا البته بهتره بگم هزارپا باشه و همه کارارو بکنه و اخ هم نگه.مث خ...سواری بده و باز چیزی نگه و عوضش تشکرم بکنه بخاطر جا و مکانش.

اینا زن زندگین دیگه.

زنیم ک از حقش دفاع کرد ادم بیحیا و بی ابرویی محسوب میشه😑😑😑

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...