2777
2789

عزیزم اونایی ک قصد ازدواج داشتنم همچین پایبند نبودن... ولی بنظرم بهتره بدون قصدازدواج

منو همسرمم دوست بودیم ولی هیچوقت تمایلی نشون ندادم ک دوست دارم ازدواج کنیم اینجوری بیشتر بهت علاقه مند میشه

پسرا کلا از دخترایی ک آویزونشون میشن برا ازدواج فراری‌ان...☺️❤️

از خدا ممنونم بابت همه چیزایی که بهش فکرمیکردم و بهم عطا کرد... خدایا شکرت🙏💜  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از سمت دوست پسرته این مخالفت واسه ازدواج که باید بگم پسرها به هزار دلیل این حرفو میزنن.یهو یه شبه نظرشون عوض میشه.مثل شوهر الانه من😂

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.

نه... الان خوشین... دوروز دیگ معلوم نیست چی بشه... اونوقت نگا میکنی میبینی چند ماه یا چندسال از عمرت رفته پاش... هیچ و پوچ..

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چند وقته دوستین؟خودش گفته قصدم ازدواج نیس؟حالا شاید بعدا قصدش ازدواج شد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عین این می مونه که یه کفشی رو هیلی دوست داری میخری ولی هیچوقت پات نمیکنی...واقعا زندگیت اهمیتی نداره برات ..آخرش چی میذاره میره ازدواج میکنه تو میمونی و تنهاییات...منطقی فکر کن نه احساسی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود