2777
2789
عنوان

گواهینامه رانندگی غیر حضوری

2031 بازدید | 13 پست

من رانندگی بلدم میتونم با پرداخت کل هزینه کلاس ها بدون حضور در کلاس و فقط واسه امتحان شرکت کنم کسی تا حالا اینطوری گواهینامه گرفته اگر اره که لطفاً شهرتون هم بگید 

با تشکر

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...

اره دیدم میشه...مشهد

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیین نامه در هر صورت باید بری

ولی تعلیمی اگه یه جلسه هم شده باید بری تا اداب امتحانو یادت بده

بعدش میتونی با مربی هماهنگ کنی نری

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟

من پارسال میرفتم واسه گواهینامه...یه آقایی رانندگی بلد بودن...پرونده رو داده بود دست مربی هر روز براش ساعت میزد....آموزشگاه هم خبر نداشت فک میکرد این آقا میاد کلاسش...

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
من پارسال میرفتم واسه گواهینامه...یه آقایی رانندگی بلد بودن...پرونده رو داده بود دست مربی هر روز برا ...

پس یجورایی با مربی باید هماهنگ کرد 

ممنونم

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...
پس یجورایی با مربی باید هماهنگ کرد  ممنونم

اره مگه با مربی هماهنگ باشین

ممنون جلسات شهری چند تاست؟

فدات....۱۲