2777
2789
عنوان

ببنید مادرشوهرم چیا بهم میگه

525 بازدید | 21 پست

اینقدر بهم تیکه میندازه وتوهین میکنه که حد نداره اینارو قبلا بهم گفت اما من همش هرروز این 8سال توذهنم مرورمیشه بعد یکماه که من بهش زنگ میزدم یه روز بهش گفتم یاد ما نمی‌کنید ما روفراموش کردید یکساعت بعد گوشی منو شوهرمو زنگ کش کرده که به من بگه نفهمو بیشعورتویی که تو به من تیکه انداختی که من خرمو نمی‌فهمم وگوشی قطع کرد شوهر نمونمم گفت اشکالی نداره و دوروز بعدش منو برد خونشونو گفت حق نداری به روش بیاری نگید چرا چیزی نگفتم توتاپیک اولم نوشتم دلیلشو فقط از خدابخواید اگه تواین دنیاهیچی بهتون نداد شوهری داشته باشیدکه پشتتون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

اگر همسرتون واقعا دوست دارین ، تحمل کنین

اگر ندارین بخاطر خدا

و بعد قطعا درست خواهد شد.

همسرت همون خواهد شد که میخواهی.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
سلام. اگر همسرتون واقعا دوست دارین ، تحمل کنین اگر ندارین بخاطر خدا و بعد قطعا درست خواهد شد. هم ...

دوستش داشتم اما الان فقط نفرت ومطمئن هیچوقت درست نمیشه ومنم مجبورم به تحمل

فکر کن دیوونه اس اگه یه دیوونه همچین رفتاری میکرد جوابشو میدادی؟نه چون دیوونه اس دیگه چیزی نمیفهمه که

من سر خانواده همسرم رفتم روانشناس گفت فکر کن اونا دیوونه ان وقتی میری خونشون فکر کن رفتی دیوونه خونه هرچی بهت گفتن بگو خب دیوونه اس نمیفهمه😊😊😊

آره بعد کلی بدبختی وفلاکت چی بشه تازه بشه آدم ای خدا مارتا خیلی بد بختیم

کاش حداقل یه روزنه امیدی بود میدونی چقدر سخته که مریض باشی درد داشته باشی امانتونی به شوهرت بگی چون بهت میگه برو زنای مردومو ببین اینقدر مگه ادا در میارن

آره بعد کلی بدبختی وفلاکت چی بشه تازه بشه آدم ای خدا مارتا خیلی بد بختیم

چی بگم... فقط اینو میدونم که خدا خودش گفته انسان را در سختی آفریدم.

فکر کن دیوونه اس اگه یه دیوونه همچین رفتاری میکرد جوابشو میدادی؟نه چون دیوونه اس دیگه چیزی نمیفهمه ک ...

کاش اینجور بود کاش حداقل تاثیر روشوهرم نمیذاشت الان مریضن چندماهه هفته ای دو سه روز خونمون هستن همه چیز آماده محیا اما من یه روز که پریود باشم نباید اخم کنم بااینکه دردمم خیلی زیاد با یه بچه شیطون که اگه اخم کنم روزگارم سیاه میکنن

دوستش داشتم اما الان فقط نفرت ومطمئن هیچوقت درست نمیشه ومنم مجبورم به تحمل

پیشنهاد میکنم به دوست داشتن یا به تنفر فکر نکن.(اصلا مدتی به همسرت فکر نکن همینطور مادرش).

بگو خدایا حالا که مجبورم به تحمل ، بخاطر تو فقط رو چشمام تحمل میکنم. میدونم خیلی سخته این کار.

ولی شدنیه

در غیر ایتصورت خودمون و زندگیمون میسوزیم.

کاش اینجور بود کاش حداقل تاثیر روشوهرم نمیذاشت الان مریضن چندماهه هفته ای دو سه روز خونمون هستن همه ...

الهی عزیزم از خدا میخوام دلت همیشه آروم حال زندگیت و روزات همیشه خوب باشه

منم ندارم.

لااقل خراب و سعی در تحقیرم نمی کرد ،به این بی پشتوانه بودنش هم قانع بودم.

برا من این همه سال  خنجر از پشت زده و من ساده ،تازه تازه بعد چهارده سال ،دارم شریک روح و جانم رو میشناسم.

والا پدرشوهر ،مادرشوهر من آدمهای خوب و مهربانی بودن و دوستم داشتن و پیششون عزت و احترام داشتم.

دشمن من نیمه ی خودم بود .

نیمه ی جان من ،منو ذره ذره از چشم خانوادش انداخت و خارم کرد .

من گله از تکه پرانی ها و بی محلی های مادر شوهرم و بقیه شون ندارم ،چون اونا چیزهایی رو باور میکنن که بچشون بازی میکنه 

چرا ؟ چون دردش ی درد کهنه بود،

روزی که آمد خواستگاری من دلش رو پیش دختری گذاشته بود که ترکش کرده بود ،

بعدم که عاشق و دلباخته ی این یکی شد .

بدگویی ،پشت بدگویی ...تا راه رو برا مریم مقدسش باز کنه ..و جوازش رو از خانوادش بگیره ...

من و بچه هامم که این وسط بازیچه.

غصه نخور این دنیا هرکی یکجور امتحان میشه ،یکی سخت تر ،یکی آسون تر 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..