2777
2789
عنوان

ببنید مادرشوهرم چیا بهم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ندارم. لااقل خراب و سعی در تحقیرم نمی کرد  ،به این بی پشتوانه بودنش هم قانع بودم. ...

میدونم خیلی سختی های بیشتراز منم هست من هیچ وقت گله ای از اینکه چرامادرش اینارو میگه ندارم فقط میخوام شوهرم پشتم باشه نکه بگم باهاشون دعواکنه امابخاطرشون منو عذاب نده

میدونم خیلی سختی های بیشتراز منم هست من هیچ وقت گله ای از اینکه چرامادرش اینارو میگه ندارم فقط میخوا ...

امشب  صورت منو ببینی و چشم هامو😢

خیر سرم خوش و خرّم شام درست کردم ،شوهرم آمد 

رفتیم خانه ی پدر شوهرم ،هدفم خوشحالی شوهرم و دورهم بودن بود.

اما نمیدونی شوهرم تو چنان اخم و تخم و قیافه ای رفته بود که باز هم تیر پیکان اتهام منو نشونه رفت 😢

شام کوفت همه مون شد .زهر میخوردم راحت تر از گلوم پایین میرفت .

چرا ؟!

هیچ دلیلی به ذهنم نمیاد که چرا اینجوری کرد،مگه اینکه هدفش ...

نمیدونم مدتهاست که معشوقشو نفرین نکردم ،نمیدونم تاکی میخواد شرش تو زندگی من باشه 

نمیدونم گناه از صبر و آبرو داریه سه چهار ساله ی منه ؟

شاید وقتش هست که تو طبل رسواییش بکوبم 

وقتش هست آبروی بچه هام رو هم به خاطر بی آبرو کردن اون مریم  از وجدان بی نصیب ، زیر پا بزارم ؟

دختر ده سالم به خاطر عاشقی باباش ،نتونه سربالا کنه ؟

چیکار کنم ؟

تو خونه اینطوری نیست ها .کم وبیش محبت داره ،اما تا یک نفر از اقوام منو میبینه سعی در تحقیر و مسخره کردنم میکنه.

خانواده خودش هم که اینجوری...😑

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..