2777
2789

سلام گلای من

بعد سقطی که تو چهار ماهگی داشتم‌.افسرده شدم.خیلی خوشحال بودم موقع بارداری و به خودم میرسیدم. جوری که الانم شکمم سر جاش و بدنم هم همین طور اشتهامم کم نشده.اگه کسی راهی بلد بتونم تا عیدنوروز ۱۵کیلو کم کنم بخدا همیشه و در لحظه دعاش میکنم.راسی یه سوال چرا جاریم تیپش خوبه و پر.همیشه هم مهمونه یا مهمون داره و خیلی زیادم غذا میخوره ولی نه پهلو داره نه شکم‌.من تا یه هفته خوب میخورم 😞☹پهلوها و شکمم بدجور میزن بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیره بخور البته بعدش آب زیاد بخور  سرکه سیب و آبغوره عالیه  اینا خیلی تاثیر دارن

گلم ممنونم.چقد زیره و چن بار در روز؟منظورت همون زیره اسیاب شدس؟سبز یا سیاهش باهم فرق دارن؟ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🌹😘

بخاطر اینکه جاریت ژنش لاغره  من دختر داییم یه لحظه دهنش اروم نیست همش میخوره اندازه نی قلیونم ...

گلم جاریم نمیدونم قرصی چیزی میخوره.موقع که زایمان کرد از الان من بدتر بود ولی یه ماه نشد واسه عروسی دختر خواهر شوهرم شدن مانکن.هر چی میگم چکار کردی میگه هیچی بدو بدو.ولا هیچکی اندازه من بدو بدو نمیکن.نی قلیون نیس.بدنش مث منه فقد پهلو و شکم نداره 

گلم ممنونم.چقد زیره و چن بار در روز؟منظورت همون زیره اسیاب شدس؟سبز یا سیاهش باهم فرق دارن؟ان شاالله ...

خواهش من واقعا تاثیر شو دیدم 

زیره سبز مزه اش خوبه و رو لاغری تاثیر داره 

سیاه هم خوبه البته ولی مزه اش بده 

نزدیکه پریودیت شد نخور خوب نیست 

آسیاب شده اش هم خوبه ولی تازشو بگیر حتما قبل ناهار و شام بخور 

قبل غذات چهار لیوان آب بخور حتما باعث میشه کمتر غذا بخوری 

سرکه سیب و هم بعد غذات بخور 🤗طولانی شد 

ممنون از دعات 😍🌹

عزیزم جاریت بدنش پروتیین سوزه و این باعث میشه به ندرت چاق شه.شماچند کیلویی و بیشتر کجاها چاقه؟

گلم من۸۴کیلوم شایدم الان شده باشم۸۶.شکمم و پهلوهام خیلی  و تو پشتم یه خورده زیر نخ س و ت ی ن.با کمی رانهام

خواهش من واقعا تاثیر شو دیدم  زیره سبز مزه اش خوبه و رو لاغری تاثیر داره  سیاه هم خوبه ا ...

ممنونم گلم برا راهنمایهای قشنگت.حتما شروع میکنم.من خواهرم برا تسکین دردهای پریود زیره سیاه رو دو سه روز قبل پریود و تا دو سه روز اول میخوره.خیلی دردهاش خوب میشه.دم میکن با نبات میخوره

ممنونم گلم برا راهنمایهای قشنگت.حتما شروع میکنم.من خواهرم برا تسکین دردهای پریود زیره سیاه رو دو سه ...

خواهش میکنم امیدوارم بیای تاپیک بزنی لاغر شدم🌹 😃😃

آره خوبه ولی میگن موهای زائد باعث میشه دربیاری حالا خودتم یه سرچ بکن ولی واقعا تاثیر داره رو لاغری 

انقدر بدم میاد از اینا که نمیگن چیکار کردن که لاغر شدن که نگو

من خودم هر کاری ازم مپرس قشنگ‌عین خنگا براش توضیح میدم.یه روز سوپ درس کرده بود گفتم چه عطری داره سبزی چی ریختی توش.گف نمیدونم مامانم برام خشک کرده😶.من خنگ رفتم سبزی فروشی گفتم سبزی سوپ دارین، گرفتم ریختم تو سوپ مزه همون سوپ جاریم رو داد.تو نگو از مزه گشنیز.البت مال چن سال پیش.الان برا خودم یه پا اشپزم🤗

خواهش میکنم امیدوارم بیای تاپیک بزنی لاغر شدم🌹 😃😃 آره خوبه ولی میگن موهای زائد باعث میشه دربیاری ...

قربونت برم گلم.ان شاالله.راستی اگه زیره بخورم و ورزش و یه خورده هم کم غذا بخورم.چن کیلو میتونم تو ماه کم کنم؟اینو بگم هم زود چاق میشم همم لاغر.فقد اشتهام رو چکار کنم.موقع بارداریم از شیرینی متنفر بودم الان بر عکس عاشقش شدم.خودمم یه پا قناد شدم😅

قربونت برم گلم.ان شاالله.راستی اگه زیره بخورم و ورزش و یه خورده هم کم غذا بخورم.چن کیلو میتونم تو ما ...

آره عالی میشی 

فکر کنم تو دوماه و دیگه بتونی البته من با زیره دروغ نگم تو دو سه هفته تونستم کم کنم 

خوبه زود لاغر میشی 

خرما بخور اگه شیرینی دوسداری یا کشمش 

شیرینی جاتو حتما حذف کن همینطور نمک هم زیاد استفاده نکن