2777
2789

امروز فقط برا کلاس فیزیک رفتم ،هیچکس یاداشت نمیکرد من از ب بسم الله نوشتم 😂انقدر دبیرمون تند تند می‌گفت منم تند نوشتم الان هر کاری میکنم نمیتونم بخونم 🤐😑😂😀فکر کنم از همین الان باید برای دست خط دکتری تمرین کنم 🤔

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

وای یاد  دانش اموزی خودم افتادم😔😔😔😔😔

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جزوه های من سر کلاس رو میدیدی تا به خودت و دستخطت امیدوار بشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خخخخ ازفیزیک بدم میا خیلی

جدی من چون تجربی علاقم بود سر کلاس عشق میکنم 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
باید جزوه های من سر کلاس رو میدیدی تا به خودت و دستخطت امیدوار بشی

حالا مال رفیقام 😐دوتا خط بیشتر ننوشته بودن اونم با خودکار رنگی مثل این بچه ها 😂😂

از فیزیک  هیچی نمیفهمیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا مال رفیقام 😐دوتا خط بیشتر ننوشته بودن اونم با خودکار رنگی مثل این بچه ها 😂😂

من جزوه دهمم رو هنوز دارم..الان که میبینمش به حال خودم گریه میکنم چرا انقد مرتب مینوشتم..اخه بخاطر کی!!برای چی!!😂

die hölle ist leer alle teufel sind hier
نمینوشتی سنگین تر بود    حیف کتاب میکرو نیست انقد کامل و روون توضیح داده!?

کتاب میکرو 🤔منم. توضیح های کامل رو نوشتم فقط نمیشه خوند ولی پاک نویس کردم خیلی خوشگل شده 

کلاس دهمی اسی؟

ارع دهم تجربی