2777
2789

به خاطر شغل شوهرم خونه مونو اوردیم راه دور اینجا کسیو ندارم واقعا توخونه حوصله م داره میترکه چیکارکنم سرگرم بشم میترسم افسردگی بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم😏😏

میخوای چیکار کنی

زندگیتو بساز زندگی کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من اون اولا که تنها بودم اصلا حوصلم سر نمیرفت فیلم میدیدم رمان میخوندم یا میرفتم بیرون میچرخیدم خریدای خونه رو میکردم.ولی الان که دوتا بچه دارم حوصلم سر میره چون پسرم که دو سالشه خیلی بهونه میگیره اون حوصلش سر میره منم طاقت نمیارم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

منم شرایط شما رو داشتم و هنوزم غریبم. تا قبل زایمان خیلی سخته. رفتم یه سال غیر انتفاعی درس دادم. بعدش خوندم برا فوق لیسانس. یه مدتم میرفتم باشگاه بعدشم که بچه دار شدم حسابی مشعول شدم

حسابی استفاده کن...

من حسرت چنین شرایطی رو دارم!

مطالعه، یادگرفتن هنرهای مفید و هنر مورد علاقه، حرفه ای شدن توش...

مطالعه برای تربیت بچه، همسرداری....

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...