2777
2789
عنوان

مجردای بالای ۳۰سال بیاین بگید دوست پسر دارین یا تنهایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 140 پست
۳۳ سالمه دوساله ک مجردم با کسی هم رفاقت ندارم 

شما ک تجربه داری بگو چجوری با یکی اشنابشم؟بخدا همه دوستام ازدواج کردن تازه چنتاشون توخیابون اشناشدن بخدا من تابحال شماره ۶م نگرفتم الان ک دیگه هییییشکی نیست قیافمم بدنیستا یکمی زیادی سنگین رفتار میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اخه وقتی کسی نیست از کجا پیدا کنم 

چرا دوست پسر ورابطه حرام وگناه؟؟اول صبر کنید برای ازدواج دائم اگه نشد بازهم صبر کن بعد اگه نشد ودیدین دارید به گناه میوفتید ازدواج موقت کنید

#نه_به_فمینیسم
شما ک تجربه داری بگو چجوری با یکی اشنابشم؟بخدا همه دوستام ازدواج کردن تازه چنتاشون توخیابون اشناشدن ...

از کدوم دیارین؟

جنسیت مهم نیست بلکه انسان بودن مهم است .
فقطیک درد دارم اونم تنهایی شدیددد

تنهایی رو هم تجربه کرد بعضی شبا زمین رو چنگ میزدم و تا صب گریه میکردم ولی خیلی روزا اروم بودم ولی از وقتی ازدواج کردم هم تنهام و هم داره عذابم میده

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
شما ک تجربه داری بگو چجوری با یکی اشنابشم؟بخدا همه دوستام ازدواج کردن تازه چنتاشون توخیابون اشناشدن ...

اتفاقا ۲ روز پیش یه پسر خیییلی خوش تیپ به من شماره داد گفت از همین سنگینیت و خانومیت خوشم اومده 

چرا دوست پسر ورابطه حرام وگناه؟؟اول صبر کنید برای ازدواج دائم اگه نشد بازهم صبر کن بعد اگه نشد ودیدی ...

ازدواج موقت بسسسم الله... بابا دوست پسر کجاش گناهه طبیعته ادماس ک باجنس مخالف اشنابشن اصلا بحث به گناه افتادن نیست مگه دوست پسر داشته باشی بگناه میفتی حتما والا ۳۱سالمه پیش نیومده دیگه خودم میخوام یه حرکتی بزنم

با کسی دوست نشو سعی کن بیشتر تو اجتماع باشی با دوستات رفت وامد کنی خودت باش نخاه خودتو عوض کنی وبهتر جلوه بدی 

من ازدواجم سنتی بود خواهر شوهر سابقم هم دانشگاهیم بود ولی خب قسمت نشد وجدا شدیم

بفکر رفاقت با هیچ مردی نباش 

شاغلی؟