2777
2789
عنوان

مجردای بالای ۳۰سال بیاین بگید دوست پسر دارین یا تنهایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی دوست نشو سعی کن بیشتر تو اجتماع باشی با دوستات رفت وامد کنی خودت باش نخاه خودتو عوض کنی وبهتر ...

خیلی ددس دارم ولی اشنابشم با یع مرد....شاغل بووودم ۱ماهه سالنمو جمع کردم تو خونه دارم کم کم دیوونه میشم

ازدواج موقت بسسسم الله... بابا دوست پسر کجاش گناهه طبیعته ادماس ک باجنس مخالف اشنابشن اصلا بحث به گن ...

اگه به اسلام اعتقاد دارید بله ارتباط با نامحرم بدون چارچوب وضرورت گناهه.خب طبیعته آدمه درست ولی هر کاری اصول وچارچوبی داره ونباید بی گدار به آب زد

#نه_به_فمینیسم
الان یعنی پیشنهاد بدم مورد قبول واقع میشه؟؟😎

نه بابا شوخی نکن بخدا جدیم دوس دارم برا اولین بار مثه بقیه دخترا با یه اقای جنتلمن تو یه جای خوب اشنا بشم منظورم تلفنیو بوق بزنه برم سوارشمو نمیدونم ازینا نیست درکشم سخته برام میخوام یجوری باشه ک وجهه خوبیم داشته باشه خیالم راحت باشه ادم بدی نیست 

خیلی ددس دارم ولی اشنابشم با یع مرد....شاغل بووودم ۱ماهه سالنمو جمع کردم تو خونه دارم کم کم دیوونه م ...

واس همون تنهایی بیشتر حس میکنی 

درست اوصاع کار خراب 

ولی بگرد ی شغل خوب پیدا کن مناسب با روحیاتت 

خاستم بگم عضو گروهاای همسر یابی بشی ک نشی بهتر داستان داره 

نه بابا شوخی نکن بخدا جدیم دوس دارم برا اولین بار مثه بقیه دخترا با یه اقای جنتلمن تو یه جای خوب اشن ...

میشه تشریف بیارین خصوصی 

جدی بودم

جنسیت مهم نیست بلکه انسان بودن مهم است .