2777
2789
عنوان

خبر آمد خبری در راه هست

273 بازدید | 21 پست

سلااااااام

من قبلا این سایت دیده بودم

به قول ترکا(آماااااا)  

چون نه باردار بودم نه بچه داشتم عضو نشدم

الااااان

۳ روزه که فهمیدم مادر شدم 😁

اولش با حال بدی شروع شد

چون کیست داشتم عقب انداختن پری عادی بود برام

حالت تهوع

حساسیت به بو و.....

امروز رفتم دکتر زنان

و دکتر گفت که درد داری زیر دلت؟

منم گفتم اره یکم گاهی

سونو نوشت و گفت برو اگه داخل رحم بود بیا برات دارو بنویسم

و من وا رفتم همونجا

رفتم طبقه پایین مطب ازمایشگاه گفت ساعت ۳ بیا سونو

ساعت چند بود ۱۲

خلاصه من تا ۳ از استرس کلی گریه کردم(این در حالی بود ک شوهرم ب عالم و ادم گفته بود من باردارم)

تو ذهنمم این بود اگه خارج باشه هم باید بچه بندازم

هم اگه نیوفته لوله فالوپم در میارن

با کلی استرس ۳:۲۰ رسیدیم برا سونو 

گفت دکتر ۴ میاد ساعت ۴ در حال منفجر شدن بودم قدم رو میکردم دکتر بازم نیومد

گذاشت ۴:۱۵ اومد

یه نینی کوچولو جلوی من بود

که کارش یه رب طول کشید

وقتی رفتم تو دکتر گفت چقدر اب خوردی و خندید 😂

بعد چکاپ گفت ۶ هفتمه و من خیلی خوشحال بودم که داخل رحمم بود نی نیم 😍 

و اومدم این جا ثبت نام ک در کنار مامانا دگ باشم

به سلامتی

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکت باشه😍

حال الانتون خریدارم

چند وقت اقدام بودی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

الهیییی

مبارکه

واایییی الان درکت میکنم ک چقد خوشحالی

انشالله دامن همه نینی سایتی هایی ک منتظر بچه ان سبز بشه😍

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
مبارک باشه عزیزم. برای همه دعا کن. حالت نصیب ما هم بشه. 

برای من دعا نکنه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .