2777
2789
عنوان

قیمه با بادمجون درسته

120 بازدید | 14 پست

دانشگاه که بودیم بهمون قیمه بادمجون میدادن بادمجونش درسته بود و خیلی هم خوشمزه بود نمیدونم چطوری درستش میکردن کسی بلده؟

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

قیمه بپز بادمجونم بنداز توش😀

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما سرخ میکنن میندازن توش درست نکردم

نه سرخ کرده نبود کلا پخته ی پخته بود.منم اومدم بادمجونو آبپز کردم افتضاح شد 😃

نه سرخ کرده نبود کلا پخته ی پخته بود.منم اومدم بادمجونو آبپز کردم افتضاح شد 😃

خب پس کبابی بوده

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
قیمه درست کن اخر پختش بادمجون باید سرخ کنی بهش اضافه کنی یه یه ربعی بپزه همین 

بادمجونو جدا میزاشتن روی خورشت.از خورشتش جدا بود 

بادمجونای کوچیک و قلمی ک انتخاب کن بعد تمیز بشورشون مخصوصا اون نوک سبزشو بعد با پوستکن پوستشو بکن همونجوری درسته شاخشم ببر فقط شاخش و ها اون قسمت سبزش روش بمونه اگر دوست داشتی اون ریش ریشایی که از اون نوک سبزش اویزونه رو هم ببر اما قسمت سبزش که به بادمجون وصله بزار بمونه بعد سرخش کن همونجوری درسته بعدم یک ساعت مونده قیمه رو خاموش کنی بریزش تو قیمه بعدم زیاد همش نزن که وا نره زیر قیمه رو عم خیییلی کم کن که جا بیفته قشنگ من اینجوری درست میکنم هرکسی هم خورده خوشش اومده

گوشت و لپتو بپز بادمجونم درسته سرخش کن کاااامل سرخ شه بعد تو یه ظرف رب بریز سرخ کن بزار رنگش باز شه کاملا سرخ شه ب اب وگوشت و لپت اضافه کن بزار یه کم بجوشه بعد بادمجونو اضافه کن ولی هر دفعه ک سر میزنی ب خورشتت جوریه بهم نزن ک بادمجونت له بشه اروم بزار برا خودش جا بیفته😋

😆😆😆

من بادمجونا رو سرخ میکنم بعد از آب خورشت میریزم روش تو ظرف جداگونه و میزارم بپزه بچه هام نمیخورن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲