بادمجونای کوچیک و قلمی ک انتخاب کن بعد تمیز بشورشون مخصوصا اون نوک سبزشو بعد با پوستکن پوستشو بکن همونجوری درسته شاخشم ببر فقط شاخش و ها اون قسمت سبزش روش بمونه اگر دوست داشتی اون ریش ریشایی که از اون نوک سبزش اویزونه رو هم ببر اما قسمت سبزش که به بادمجون وصله بزار بمونه بعد سرخش کن همونجوری درسته بعدم یک ساعت مونده قیمه رو خاموش کنی بریزش تو قیمه بعدم زیاد همش نزن که وا نره زیر قیمه رو عم خیییلی کم کن که جا بیفته قشنگ من اینجوری درست میکنم هرکسی هم خورده خوشش اومده