2777
2789

بچه ها منم تنهام داغونم و حوصله ام سر رفته، دو ۳ تا فیلم سینمایی به منم بگین خوب بد جلف ۲ و زن ها فرشته اند ۲ رو دیدم

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم تنهام داغونم و حوصله ام سر رفته، دو ۳ تا فیلم سینمایی به منم بگین خوب بد جلف ۲ و زن ها فر ...

تگزاس ۲ هم دیدی؟😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

تگزاس ۲ هم دیدی؟😂

نه...اصلا اهل فیلم سینمایی نیستم از بس مزخرفن اما دارم از تنهایی دق می کنم تو خونه...‌تگزاس ۲ هم داریم مگه؟؟؟

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
همونیه که ژاله صامتی مادره سام درخشانیه با مهدی هاشمی ازدواج میکنه؟

اره

فیلم چشم و گوش بسته هم خوبه

جاندار هن خوبه ولی غمگینه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه...اصلا اهل فیلم سینمایی نیستم از بس مزخرفن اما دارم از تنهایی دق می کنم تو خونه...‌تگزاس ۲ هم دار ...

آره 

اونم بدک نیس