2777
2789
عنوان

تب ...😨😷

109 بازدید | 8 پست

کسی ازین تب‌سنجا داره؟

درسته میگن هر عددی نشون داد یک رقم بهش اضافه کنیم. تب من و سی و هفت نشون داد

امروز از صبح که پاشدم حس می‌کنم درجه حرارت بدنم بالاست...بینیم و چشمامم خیلی درد می‌کنه و آبریزش داره...

اینم بگم صد در صد همه پروتکلای کرونا رو رعایت کردم...ازینام که با دو تا ماسک و شیلد میرم سوپر مارکت...از،اسفند هیچ جا جز ماهی یه بار خونه مادرشوهرم نرفتم...

ممکنه گرفته باشم؟

توی خونه از سالمند نگه‌داری می‌کنم خیلی نگران اون هستم...😥

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

برا احتیاط یه تست بدید که اگه خدای نکرده مبتلا شده باشید به اون سالمند منتقل نکنید

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
با چ تب سنجی گرفتی زیرزبونی یا گوش یا چی نه نیمدرجه اضافه کن  تب نداری

با این که عکسش و گذاشتم مرضیه جون...تب دارم؟

با این که عکسش و گذاشتم مرضیه جون...تب دارم؟

مقعدیه؟

اگهمقعدیه ک نه نداری

بقیش هم نیم درجه اافه کن ب این میشهر۳۷،۵  بازم نداری

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍