2777
2789
عنوان

خانمایی که توبارداری تهوع شدید داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 44 پست

منم سه ماهه باردارم وضعیتم همینه 

ببین وعده های غذاییت رو زیاد کن و هربار کم بخور مثلا من ناهارم سه قسمت میکنم میخورم با فاصله یه ساعت 

هرچی گرسنه بمونی حالت تهوعت بیشتر و بدتر میشه 

من با قره قروت حالت تهوعم کمتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا خیلی طول بکشه ماه دیگه خوب میشب ببین بزور بخور ولی درکت میکنم من انقد بالا میاوردم کف بالا میاوردم دیگه ثانیه ب ثانیه تو دستشویی بودم مدام زیر سرم بودم . گلم نگران بچه نباش اون از تو تغذیه میکنه و حالش خوبه . بخاطر سیستم ایمنیت بخور میوه و اینا بخور . منم کلی وزنم کم شد . بعد چنان اشتهات باز میشه شوهرتم میخوری

منم سه ماهه باردارم وضعیتم همینه  ببین وعده های غذاییت رو زیاد کن و هربار کم بخور مثلا من ناها ...

من با انارونارنگی ترش دارم کنترل میکنم😩

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اصلا نگران نباش طبیعیه و بچه هم خودش تغذیشو می کنه چند هفته ای؟ شکمت بزرگ شده؟

هفته ی15فک کنم.نه هنوز شکمم بزرگ نشده

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
وای تومنی یامن تو سه روزه فهمیدم بارادرم ازهمه چییییییی نفرت دارم حتی آب خالی

خداکنه تو مثل من نباشی خیلی حالم بده.ایشالا که زود خوب بشی

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
وای تومنی یامن تو سه روزه فهمیدم بارادرم ازهمه چییییییی نفرت دارم حتی آب خالی

عزیزم علائمت چی بود؟

من 14روزه پری عقب افتاده

دلدردشو دارم ولی نمیاد

ببخشید ترشح بی رنگ دارم

همه ش دوس دارم بخوابم

ولی جمعه بیبی زدم منفی بود

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
منم همینطوری بودم از اخرای ماه پنجم تقریبا تونستم بخورم اشتهامم تا الان معمولیه وای وزن بچه نرماله ...

خداروشکر عزیزم