2777
2789

سلام دوستان.من باردارم و تازه رفتم توچهار ماه.خیلی خیلی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم همش(معذرت میخوام)بالامیارم وسه کیلو هم کم کردم.اصلا نه گشنم میشه نه چیزی هوس میکنم..حتی غذاهم نمیتونم بپزم شوهرم یا خودش درست میکنه یا ازبیرون میگیره.حالا خودم به جهنم این بچه بنظرتون چی میشه؟خیلی میترسم که ضعیف باشه و وقتی دنیا اومد بزارنش تودستگاه😢

حتی از غذاهای مورد علاقمم حالم بهم میخوره😞

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمیترون خوردی؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم همینطورم،وزن بچه الان اصلامهم نیست ماههای بالاترخودش وزن میگیره دخترخاله من۱۵کیلوتو۴ماه کم کردبه خاطرویاربچش سالم ودرشت بوداتفاقا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

منم همینطوری بودم از اخرای ماه پنجم تقریبا تونستم بخورم

اشتهامم تا الان معمولیه وای وزن بچه نرماله شکر خدا

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
من‌۸ ماهه روزی یدونه قرص دمیترون‌ میخورم

من هیچ قرصی بهم جواب نمیده.نه دمیترون نه ب۶

حتی سرمم میزنم ولی فایده نداره😩

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

به دکترت بگو بهت قرص میده بهتر میشی 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

دقیقا حال تو رو داشتم دکتر زنان منو فرستاد متخصص داخلی بهم داروی معده داد گفت بری تو ۵ ماه خوب میشی همونطور هم شد 

هر چی میخوردم فقط بالا میوردم حتی آب رو 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم