2777
2789
عنوان

عروسی

355 بازدید | 36 پست

بعد محرم و صفر داداشم میخواد ازدواج کنه😰

عروس دختر عممه

اونا یه شهرن و ما یه شهر دیگه

بابام اینا میگن احتمالا دوتا جشن بگیرن(در حد شیرینی خوردن) یه جا پیش اونا یه جا هم شهر خودمون

گفتن که شلوغش نمیکنن ولی خو ما خانوادمون پرجمعیته(ینی مثلا عمه و عمو و اینا زیاد دارم،  اوناهم هرکدوم بچه زیاد دارن)

ینی خواهی نخواهی شلوغیو داره

حالا من بخاطر بچم واقعااااا میترسم که برم😰😱

مخصوصا که خانواده شوهرم خیییییلیییی حساسن و حتی از یه سرما خوردگی کوچیک هم میترسن

از یه طرفم اگه نرم اون خانوادم واقعاااا ناراحت میشن (بلاخره من تک دخترشونم و خواهر دامادم) 

نمیدونم باید چیکار کنم😭😭

هی هم بشون میگم که بابا جشن و این چیزا نمیخواد خطرناکه ولی خو گوش شنوا خانواده عروس هم قبول نمیکنن و میگن باید جشن باشه😭

شما باشین چیکارمیکنین؟؟؟؟؟؟؟😰😱😭

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و آرزوهات 💖🍬

.

سفره صلوات امام رضا (ع) گذاشتیم برای حاجت روایی بیاین شرکت کنین 😍📿🍬🍬🍬🍬   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5056974/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-رضا-ع

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچتو بزار پیش مادرشوهرت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چه موقعیت سختی 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

هرچی بگی بده میشی چون خواهرشوهری ...

بنظرم سکوت کن بذار مراسم بگیرن

فقط بچه تو بسپار به مادر شوهرت خودت با ماسک برو دور وایسا تا تموم شه.

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
من باشم بهونه میارم نمیرم

مثلا چه بهونه ای بیاری عروسی داداشت نری؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

ببین دیگه کرونا همیشه هست ، الانم‌کنسل کنن خلاصه ۴ ماه دیگه میگیرن، 

من خودم این مدت عروسی دعوت شدم نرفتم ولی جشن برادر آدم چیزی نیست که بشه نرفت🤦🏻‍♀️

به خانوادتون بگین خلوت بگیرن 

مثلا فقط بزرگترا رو دعوت کنن..

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
بچتو بزار پیش مادرشوهرت

پیره.توانشو نداره نگه داری کنه.بچمم بهم وابستس نمیمونه

مثلا چه بهونه ای بیاری عروسی داداشت نری؟؟؟

برا من پیش اومد عروسی دختر عموم ما کلا دختر عمو عمه خاله دایی با هم خیلی صمیمی و رفت واومد داریم مثل خواهر برادریم من بچم دو ماهه بود نرفتم عروسی ولی دوتا خواهرم رفته بودن گفتن خیلیییی خلوت بوده وبا ماسک رفتیم  ومحیط سرپوشیده نبوده تو باغ بوده فعلا هم چهل روز گدشته خدارو شکر مشکلی پیش نیومد 

هرچی بگی بده میشی چون خواهرشوهری ... بنظرم سکوت کن بذار مراسم بگیرن فقط بچه تو بسپار به مادر شوهرت ...

پیره نمیتونه.حتی اگه بتونه بچمو یه روز کامل چطور ول کنم برم یه شهر دیگه.

اگه نرم هم از چشم شوهرم میبینن و اینکه خانوادم وجود منو الزامی میدونن.

میترسمم برم یوقت خدایی نکرده بچم چیزیش بشه اونوقت خانواده شوهرمو چکنم😭

برا من پیش اومد عروسی دختر عموم ما کلا دختر عمو عمه خاله دایی با هم خیلی صمیمی و رفت واومد داریم مثل ...

عروسی دختر عمو تا داداش ادم خیلی فرق داره.

تا این یه ماه بگذره من میدونم سکته میکنم با این شرایط😭