2777
2789

سلام

من ۹ ساله ازدواج کردم بعد از عقدمون شوهرم کارش رو از دست داد و حدود سه سال بیکار بود

خانواده اش هم که از نظر مالی ضعیف بودن نمیتونستن بهمون کمک کنن

ولی خانواده من در حد خودشون وضعشون خوب بود

پدرم مغازه داشت میتونست شوهرم رو ببره وردست خودش یا یه سرمایه کوچولو در اختیارش بذاره تا بتونه به صورت سیار جنس بفروشه ولی اینکارو نکرد

من دانشگاه روزانه قبول شدم ماهی ۱۵۰ تومن بهم خرجی میداد و این تنها کمکی بود که بهمون میکرد

حتی یادمه یه بار دندون تا حد مرگ بردم شوهرم رفت از تو گاو صندوق مغازه طلایی که خریده بود اورد فروخت دندونم رو درست کرد بابام یه تعارف نکرد که نبر من پول دندون دخترمو میدم

خلاصه بعد سه سال شوهرم کار پیدا کرد به فکر عروسی افتادیم به پدرم گفتم به جای جهیزیه بهم پولشو بده ما یکم وام میگیریم یه خونه میخریم گفت نه

منم گفتم باشه رفتم خونه اجاره کردم دو ماه قبل عروسی گفت نظرم برگشت پول میدم خونه بخری

۳۰ میلیون بهم پول داد پنج سال پیش ما هم یه خونه ده سال ساخت هشتاد متری خریدیم با قسط و قرض و بدبختی

دم عروسی گفت من ندارم واسه داماد لباس بخرم

ندارم واسه داماد طلا بخرم

خلاصه مامانم یه کوچولو پول پس انداز داشت داد بهم خریدارو خیلی مختصر کردیم

واسه عروسی هم بدترین تالارو اجاره کردیم و خلاصه گذشت

واسه سیسمونی هم گفت من ندارم و دو سال پیش بهم ۶ تومن پول داد دو سال پیش چیزی نگفتم

ما یکم دیدیم اوضاعمون رو به راه شد پارسال خونمون رو فروختیم که یه تیکه زمین خریدیم و شرول کردیم به ساخت ولی انقد قیمتا بالا رفت که پروژمون کلا متوقف شد

بابامم گفت من بیست میلیون میتونم بهتون کمک کنم خوشحال شدم و تشکر کردم

تا اینکه پریشب رفته واسه داداشم خونه خریده یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون

من خیلی دلم گرفت از اینکه بابام واسه من همیشه اشغال ترین هارو خواست.‌‌‌.از خونه گرفته تا اینکه منو بدون جهیزیه فرستاد ولی واسه داداش مجردم یه خونه ۱۲۵ متری نوساز خرید تازه میگفت ۱۱۵ متری هم بود من گفتم نه

منم گفتم مبارکه گفتم درست نیست چیزی بگم

تا اینکه امروز رفتم خونه مامانم گفت به بابات کفتم اون بیست میلیونی که قراره بهت بده رو برای خونتون شیرالات بخره بذاره کنار

گفتم ما تو بنایی موندیم الان شیرالات میخوایم چیکار

کفت چیه نکنه فکر کردی خونتو ما باید بسازیم برو به پدرشوهرت بگو برات بسازه

منم گریه ام گرفت اومدم خونه گفتم دیگه پامو نمیذارم خونه شما

تعداد رای : 27
نظرسنجی
اره خوبه
3
11%
نه حق با اوناست توقع بیجا داری
7
25%
هرچی باشه پدر و مادرن ببخش
5
18%
ارتباطتو کم کن
12
44%

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و آرزوهات 💖🍬

.

سفره صلوات امام رضا (ع) گذاشتیم برای حاجت روایی بیاین شرکت کنین 😍📿🍬🍬🍬🍬   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5056974/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-رضا-ع

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خوبی نمیکنن فرق میذارن. من بودم نمیرفتم ؛ ن بخاطر این ک پول ندادن بخاطر این ک اعصابم اروم باشه

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

من موندم با این اختلاف مالی چرا قبول کردی ک چشمت به دست پدر و مادرت باشه.

خونه رو پسر باید تامین کنه و پدر مادرت وظیفه ایی ندارن میتونستن بخاطر تو به دامادشون لطف کنن که نخواستن زوری ک تداری

ضمنا اسی یکم داری نمک نشناسی نیکنی خودت گفتی جهیزیه ندین پولشو بدین و باباتم سی تومن دده و شش میلیون هم برا سیسمونی چیز خوبی درمیاد ازش

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞

اصولا پدر مادرای قدیم این پسرپرستی خفه اشون کرده،بلانسبت بعضیا،عین همینا رو ما هم داریم مامان من سنوات بازنشستگیشو هم داد برا پسرش😏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اولا که عزیزم .دوسال پیش ۶ تومن برای سیسمونی پول خوبی بوده. 

دوما که تو با حالت طلبکارانه ازشون نخواه 

بگو قرض بدید. ما همین الانم کوچیکترین پولی حتی در حد ۱۰۰ تومن بگیریم قرض میگیریم

خودت پیشنهاد دادی جهیزیه نده عوضش پول بده حالا میگی حهیزیه چرا نداد؟ والا خوشبحالت ک حداقل بهت ۶تومن داده یا ۲۰تومن میده کاش مال ما هم اینجوری بود یعنی جای من بودی باید دق میکردی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

حق داری

ولی محبت زوری نیست که

پول دارن اختیارشو دارن

ولش کن

بچسب به زندگی خودت

ازشون توقع نداشته باش

توکل کن به خدا

هم روزی رسون هم یاری دهنده

متوسل شو شهید ابراهیم هادی سید احند پلارک

انشاالله کارتون راه میوفته

زندگیتو بکن اینقدرم به فکر کمک خانوادت نباش