2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم کلافم

312 بازدید | 20 پست

مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه هیشه به یه بهونه ای ناراحتم میکنه من در حال حاضر عقدم من دو تا جاری دارم که یکیشون به خاطره دخالت های بی جای مادر شوهرم داره زندگیشون از هم می پاشه کلا عادت داره تو زندگی بچه هاش دخالت کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول با همسرت طی کن، بگو به شرطی حاضرم بریم خونه ی خودمون که جلوی دخالت های مامانتو بگیری! بگو چون دوستت دارم نمیخوام زندگیمون مثل برادرت بشه، اگه تواناییشو نداری بگو چون جدایی تو عقد خیلی برام راحت تره تا بعد ازدواج 

من این حرفارو به همسرم گفتم از همون اپل جوری برخورد کرد که هیچ کس حق دخالت نداره

عزیزم خودتون راه دخالت رو باز میکنین برای مادرشوهر . اگه تو و همسرت یه جوری رفتار کنین که به کسی این حق رو ندین کسی  نمیتونه دخالت کنه . مثلا چه کار هایی میکنه که میگی دخالت میکنه؟