2777
2789
عنوان

کسی تازگیا نسل امید رفته؟

1409 بازدید | 28 پست
سلام دوست جونا
برا سونو ان تی می پرسم، الان چقدر می گیرن؟
آزمایش خونم همون جا می گیرن
و اینکه روند سونوش مثل همین سونو معمولیه یا واژیناله؟
همراه می گذارن ببری؟اگه دو نفر بخوای چی؟
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
ببنیم منم هفته دیگه میخوام برم گفتن همه کارارو خودشون میکنن ینی از رو هم میگیرن 297 میشه هزینش سونو معمولی ولی خیلی دقیقه و همراهو نمیدونم
ای جمله بیکسان عالم را کس یک جو کرمت تمام عالم را بس من بیکسم و کسی ندارم جز تو یارببببب تو بفریاد من بیکس رس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هزینه ازمایش میشه 110 تومن البته جاهای دیگه من پرسیدم جاهای عادی و دکتر شاکری حدود 110 هم سونو میکنه
هزینش به نظرم خوبه
بعد یه مشاوره هم میکنن که نمیدونم چیه
ای جمله بیکسان عالم را کس یک جو کرمت تمام عالم را بس من بیکسم و کسی ندارم جز تو یارببببب تو بفریاد من بیکس رس
ینی اجازه میدن شوشو باهام بیاد برای سونو؟بعد مانیتورم داره که خودمم بتونم ببینم؟
آره برا سه ماه اول میزارن که شوشو بیاد . آره یه مانیتور خوب و بزرگم روبه روته . جالب اینه که خیلی کیفیت سونوش بالاس از یه جنین 10سانتی انقد دقیق نشون میده که حظ میکنی .
مطمئن شدم که پایان شب سیه سپید است . خدایا شکرت .