2777
2789
عنوان

بياين اخلاقاي خوب و بد شوهرتونو بگين يكم غيبتشونو كنيم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبیش خوشگلیشه 😂 مهربونه دستو دل بازه  بدیش اینه ساکته😐 عصبی نمیشه 😐 خیلی خیلی جدیه😑 مو ...

نكنه هوو مني؟😂😂 اخلاقاي همسر منم عين شماس. البته من دعا ميكردم كاش قيافه نداشت چون من شديداااااا حسودم  و وقتي ميبينم خانوما نگاش ميكنن خيلي حرص ميخورم 😐

صبور و بزرگوار و آروم و فداکار

صفات بدشم ... .... ....  و همه بدتر .....😑

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
بهش بگه عزیییییییزم عزیییییییزم

به قولی میخواد تو جمع خانوادگی  رسمی باشه 

اسم شوهرش فکر کنم جبار هست

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
به قولی میخواد تو جمع خانوادگی  رسمی باشه  اسم شوهرش فکر کنم جبار هست

واي بدم مياد از اينايي كه خجالت ميكشن اسم پارتنرشون و به بقيه بگن خب اگه بدش ميومد خب قبل از ازدواج به همه ي اينا فكر ميكرد🤕

فکرای بد اومد تو ذهنم

به صفات خوبش تحمل پذیره🙄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اون خودشم حتما خیلی ناراحته از اسمش ولی خانومس با عشق صداش کنه اسمشو .کیف کنه اینو بهش بگو

نه اون آقا مشکلی نداره اونم اسمش رو صدا میزنه میگه جان و آقا با این اسم قشنگه؟؟؟؟

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
واي بدم مياد از اينايي كه خجالت ميكشن اسم پارتنرشون و به بقيه بگن خب اگه بدش ميومد خب قبل از ازدواج ...

همه چی اوکیه...دوسش داره.. اسمشم میگه ولی میگه بخوان جان و آقا بگم تو جمع با اسم اون خوبه؟