2777
2789
عنوان

بياين اخلاقاي خوب و بد شوهرتونو بگين يكم غيبتشونو كنيم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبیش خوشگلیشه 😂 مهربونه دستو دل بازه 

بدیش اینه ساکته😐

عصبی نمیشه 😐

خیلی خیلی جدیه😑

موقع دعوا خیلی ریلکسه من دلم میخواد تیکه پارش کنم

وای عصبی بشه هم هر چقد ازش معدرت خواهی کنن ادم نمیشع کلا وجود ادمو با دیوار یکی میکنه اه من طلاق میخوام 😂 

اخلاق خوبش اینه که آروم و صبور اخلاق بدش اینه که بازم آروم و صبور😐 جاهایی ک باید جوش جوشی بشه نمیشه ...

همسر منم اين اخلاقو داره. ولي اذيت نميشم چون خودمم همينطورم

شوهرم😐 پر از حرفه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بله بفرمایید

مرسی 😅

دوست من دو ماهه عقد کرده از همه چی هم راضی هست ولی میگه اسم شوهرم رو نمیتونم صدا کنم... یا فکر میکنم با جان و آقا تو جمع با اسم اون قشنگ نیست..‌من نتونستم راهنمایش کنم گفتم اینجا بپرسم 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
وقتی خودم کلی اخلاق بددارم چرا بیام از بدیاش بگم از خوبی‌اش میگم خیلی گله خوبه خوش اخلاقه دست ودل با ...

عزيزم هر ادمي اخلاق خوب و بد داره. ما خودمونم اخلاقاي بد داريم ولي اينا فانه و يه جورايي درد و دل همين❤️