2777
2789
عنوان

بياين اخلاقاي خوب و بد شوهرتونو بگين يكم غيبتشونو كنيم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من کلا خوبه از هرجهت ازش راضی ام ولی تا خانواده اشو میبینه یه آدم دیگه میشه لجباز میشه دوست داره منو جلو اونا خراب کنه 

آدم خوبی باش ولی وقتت رو برای اثابتش به دیگران تلف نکن ..

خییییلی خوبه فقط مدتیه سرلج افتاده همش طرف خانواده شو میگیره همش اسم جداییو میاریم افسرده شدیم ما عاشق هم هستیم اما داریم باهم بد میکنیم اصلا رفتار خودمو همسرمو دوس. ندارم زود عصبی میشیم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

شوی من خیلی گله وقتی خودمم ایراد دارم چرا باید از یکی دیگه ایراد بگیرم.شوهر من دست و دلبازه مهربونه با درکه از همه مهم تر در مقابل خانوادش و مادرش خیلی هوامو داره و طرف منو میگیره نمیزاره کسی بهم چیزی بگه هرجا باشم سعی میکنه شب پیشم‌باشه چون میدونه من بدون اون نمیتونم...خیلی هم خوشگله خیلی دلبره یه شوهر همه چی تموووووم

بدیش اینه بیش از حد حساسه رو من ودخترم خدانکنه کسی داد بزنه سردخترم یا مثلا کسی بامن شوخی کنه یا ناراحتم کنه دیگه با طرف کینه ایی میشه مثلا خواهرش حرفی به من زد من بخشیدم این نه لجبازو عقده ایی ...خوبیاشم انصافا زیاده(لا حول ولا قوت الا بالله العلی العظیم😐😁چشم میخوره میشناسمش 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
به قولی میخواد تو جمع خانوادگی  رسمی باشه  اسم شوهرش فکر کنم جبار هست

بگه جبار خان

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم