عروسمون تا دلش هوس میکنه بره شهرستان بدون اجازه داداشم خودش میره بلیط میگیره وسایلشو جمع میکنه میره اصلا از داداشم اجازه نمیگیره حجاب هم که به هیچ عنوان رعایت نمیکنه اگه داداشم بهش تذکر میده حداقل موهاتوجمع کن میپره بهش میگه من همین که هستم دوست ندارم اونطوری که تو بخای باشم دوست دارم موهامو از شالم بزنه بیرون به تو ربطی نداره،واسه مراسم عروسی دخترخالم هیچکدوم ما بخاطرکرونا نرفتیم داداشم به عروسمون گفت تو هم نرو زنش تهدیدش کرد اگه نزاری برم مراسم زنگ میزنم مامانم بیاد جمت کنه مامانم و میندازم روت،حالاهم یه هفته داداشم و گذاشته رفته شهرستان خونه خاله هاش امروز داداشم زنگ زد که بیا دیگه گفته نمیام دوستدارم بگردم خوشیامو بکنم بعد بیام،این عروسمون انتخاب خود داداشم بود جلوی مردم خیلی بهش بی احترامی میکنه جلوی رفیقای داداشم بهش گفته عوضی برو گمشو چرا دیر اومدی دنبالم،الان زنگ زد بهم باهام درد دل میکرد میگفت اشتباه کردم نمیدونم چکار کنم خیلی از زندگی تو این دنیا دلسردم کرده اصلا واسه رابطه جنسی هم داداشم ونزدیک خودش نمیزاره خودش توی جمع جلوی خاله هام این حرف و زد لطفا راهنمایی کنین داداشم چکارکنه با رفتارای این زن
حال اون بچه ای رو دارم که تومدرسشون فقط یه رفیق داشت. اونم ازمدرسه رفته و الانم زنگ تفریحه.تیکه داده به دیوار حیاط و بقیه رو باحسرت نگاه میکنه😔کاربری قبلم ترکیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!