2777
2789
عنوان

عروسمون دنبال ازادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 81 پست
بره زن بگیره یا صیغه یا عقد بیاره خونش زنش ک برگشت بگه تو که گفتی میخوام خوش باشم برو خوش باش تا اخر ...

این الان راهکاره میدی به مردم 

ماکه نمیدونیم زنه چراینکارومیکنه شایدم شوهرش عیب ایراداتی داره که بالاخره یه چیزی هست استارترهم همشونمیگه 

نبایدیطرفه ب قاضی رف

اگرم مشکل از زنشه،خب اول طلاقش بده بعد بره بایکی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی که احترام توش نباشه اصلا برام قابل تحمل نیست  هم برای خودم هم اطرافیانم  بی احترام ...

بقران جلوی ما یه فحش هایی به داداشم میده مغز ادم سوت میکشه،ولی بخدا اگه من و خونواده ام دخالتی میکنیم مامانم میگه خودش خواسته باید تحملش کنه

این الان راهکاره میدی به مردم  ماکه نمیدونیم زنه چراینکارومیکنه شایدم شوهرش عیب ایراداتی داره ...

نمیدونم اینم حرفیه،ولی فکر نکنم چون جیبش باید پر پول باشه که میره زنش تفریح و خوش گذرونی

بقران جلوی ما یه فحش هایی به داداشم میده مغز ادم سوت میکشه،ولی بخدا اگه من و خونواده ام دخالتی میکنی ...

راستش الانم نمی تونه طلاقش بده چون سکه و مهریه فضایی بالاهه

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
بره زن بگیره یا صیغه یا عقد بیاره خونش زنش ک برگشت بگه تو که گفتی میخوام خوش باشم برو خوش باش تا اخر ...

زنش لجوجه،ب درد این مرد نمیخوره،ولی دیکه شکنحه گر ساواک نیستیم اینطوری مردمو اذیت کنیم که،فوقس طلاقش میده ترکش میکنه این وحشی بازیا چیه

بقران جلوی ما یه فحش هایی به داداشم میده مغز ادم سوت میکشه،ولی بخدا اگه من و خونواده ام دخالتی میکنی ...

مادرتون درست گفته؛شما نباید دخالت کنید

چون واقعانم نمی تونید کمکی کنید و ممکنه وضع بدتر شه 

برادتون باید پای اشتباهش وایمیساد که الانم متوجهش شده و خودش خسته شده 

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
راستش الانم نمی تونه طلاقش بده چون سکه و مهریه فضایی بالاهه

وای اره سکه خداتومنه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
عجب، تنبیه زنی که ازاد هست همینه به نظرم

شما كاملا نماد خواهرشوهر در دوره قاجاري......

ز بودنم ه افزود ؟ نبودنم چه كاهد؟كه گويدم به پاسخ ،،،كه زنده ام چرا من؟؟؟؟ستاره ها نهفته در اسمان ابري ،،دلم گرفته اي دووست هواي گريه با من
نمیدونم اینم حرفیه،ولی فکر نکنم چون جیبش باید پر پول باشه که میره زنش تفریح و خوش گذرونی

داداشم با پدرم کار میکنه بابام وضعش خوبه زنه هم چند بار جلوی من به داداشم گفت بخاطر پول باهات ازدواج کردم نه چیز دیگه 

خوب بعضی زنا واقعا زن زندگی هستن، ولی دنیا باهاشون نساخته اونا هم حق زندگی دارن بره داداشش با یکی از ...

خب عزیزم چرا صیغه 

از همسرشون جدا بشن برن بعدم ازدواج کنن

شما گفتی تا همسرشون مسافرته یکی رو صیغه کنه بیاره خونه اونم چیزی گفت بگه خودت گفتی میخوام ازاد باشم 

این کار انسانی نیست 

ولی زندگی میدون جنگ نیست 

باید کار از بیخ درست بشه نه اینجوری 

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•