2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين كمك راجع به مهريه و به هم خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 109 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون آقا آدم سلطه گر و خشکیه  اگه ریگی به کفشش نباشه ازش نشونی زن سابقشو بگیرین  چون خیلی ...

تو دوستاي باباي من دقيقا همين جريان پيش اومد پسر دوست صميمي بابام به زنش خيانت كرد زنه طلاق گرفت همه جا رو پر كرده بود كه زنمو تو خيابون با پسر دست تو دست ديدن مادرش هم همه جا شاهد مياورد دوباره ازدواج كرد اينبار زنش سريع هم بچه دار شد دوباره خيانت كرد زنش خودكشي كرد جالبه اينبار ميگفتن دختره ديوونه بود

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
حیف خواهرت نیست آخه؟ این آقا کلا با دید منفی میخواد زندگی رو شروع کنه کاش خواهرت میرفت سرکار با هم س ...

اخه يبار رفت سر كار چند سال پيش بعد صاحبكارش دستشو ميندازه دور كمر خواهرم  و ميبوستش

ما تا يكسال خواهرمو روان درماني كرديم انقد كه اذيت شده بود

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
خواهرم گفته مهريه نباشه حقارو بده گفته نه

خواهر شما در موضع بالاتريه حتي با گرفتن حق ها هم نبايد به مهريه كم راضي بشه و اينم بگم اين حق ها همش چرته وجاهت قانوني نداره زن دادش خود من اين حق ها رو گرفت اما الكيه يه مهريه سنگين سكه كنار ملك بايد خواهرت بگيره 

اما باز هم به نظر من شما بايد برين سراغ زن اولش و اون منطقه و همسايه هاي زن اولش دنبال تحقيق

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
این اقا مثله اینکه از خودش مطمئن نیست میدونه حتمن به جدایی ختم میشه که اینقدر شرط میزاره بر عکس شده

واقعا مشكوكه اميدوارم اگه به صلاحشون به هم خوردنه همين بشه

تو دوستاي باباي من دقيقا همين جريان پيش اومد پسر دوست صميمي بابام به زنش خيانت كرد زنه طلاق گرفت همه ...

آخي الهي بگردم  واسه زنه😢

واي چقدر سخت

حالا ایناش بکنار بعد ده سال بواسطه دخترش پیداش شده اینش سختره رفته دوراشو ده سال زده بعد برگشته سر خونه اولش از در مادرشوهرم وارد شده مادرشوهرمو یه خواهرشوهرم باهاشن

تازه طرف موقعیت خودش و خانواده اش خوبه شاید اخلاق نداره که زنش سیر شده شاید خیانت کرده زنش در عوض خیانت کرده و.... بازم میگم همچین تاپ نیست جدا شده سنش بالاست درآمدشم از یه پزشک کمتره اگر واقعا موقعیت خواهرت خوبه کیس های بهتری براش هست