2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين كمك راجع به مهريه و به هم خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 109 پست
همسر قبليش بهش خيانت كرده كسي كه معرف بوده و خيلي معتبره اين قضيه رو تاييد كردن

همسرش خيانت كرده و طلاقش داده بازم داره مهريه اون خانوم رو پرداخت ميكنه؟يه كم قضيه مشكوكه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس توانایی پرداخت مهریه داره تقریبا،به نظرم قبول نکنید،ممکنه خودشون راضی بشن به ۱۱۴سکه،اگرم نشدن ...

بله به هيچ عنوان قبول نميكنيم

و اونا هم ميتونن پرداخت كنن ولي واقعا ما دنبال پولش نيستيم دنبال اين هستيم كه اين يه چيزيه كه مثلا در ازاي طلاق ميتونه خواهرم ببخشه يا در ازاي حق حضانت

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
از نظر خودشون حق دارن از نظر ما قياس كردن خواهر من با اون خانوم كار بسيار زشتيه

خب اونا که نمیدونن خواهر شما مثل زن قبلیش نیست،این چیزیه که به مرور ثابت میشه و خیالشون از اون بابت راحت میشه،به هر حال چشمشون ترسیده،ولی شما هم میتونید قبول نکنید

همسرش خيانت كرده و طلاقش داده بازم داره مهريه اون خانوم رو پرداخت ميكنه؟يه كم قضيه مشكوكه

خانومه نوقيف اموال داشته يكجا مهرشو گرفته اينم كه نتونسته خيانتو ثابت كنه چون اصلا يه جورايي ثابت نشدنيه

بله به هيچ عنوان قبول نميكنيم و اونا هم ميتونن پرداخت كنن ولي واقعا ما دنبال پولش نيستيم دنبال اين ...

بله کاملا حق با شماست و مهریه کاملا لازمه،اونم تو کشوری که همه چیز به نفع مرده

بله کاملا حق با شماست و مهریه کاملا لازمه،اونم تو کشوری که همه چیز به نفع مرده

وقتي تمامي حقوق يك زن از جمله حق مسكن حق تحصيل حق طلاق حق حضانت حق خروج از كشور داده ميشه به مرد و فقط زن در ازاي اينا مهريه داره... حتي اينم بگن نه پس به چه درد ميخوره

اون وقت خواهر خودشون مهرش ٥٠٠ سكه س

خانومه نوقيف اموال داشته يكجا مهرشو گرفته اينم كه نتونسته خيانتو ثابت كنه چون اصلا يه جورايي ثابت نش ...

به هر حال بيشترتحقيق كنين شوهر منكه اومد خواستگاريم با اينكه دو سال باهاش دوست بودم بابام تا بانكي كه شوهرم حساب داشت رفت تحقيق كرد ببينه رييس بانك اون شعبه چي درموردش ميگه از طريق دوست صميمييش كه رييس بانك بود پيگيري كرد تو محل كار و چند جاي ديگه هم رفت تازه شوهر من نه ازدواج داشت نه موردي 

بعدشما چرا عروسي نميخواين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

مهریه در هر شرایطی بر عهده مرده و باید پرداخت کنه خیانت مانع پرداخت مهریه نیست

خدایا راضیم به رضای تو
به هر حال بيشترتحقيق كنين شوهر منكه اومد خواستگاريم با اينكه دو سال باهاش دوست بودم بابام تا بانكي ك ...

بخاطر كرونا ديگه