2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين كمك راجع به مهريه و به هم خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه در هر شرایطی بر عهده مرده و باید پرداخت کنه خیانت مانع پرداخت مهریه نیست

بله اينو ميدونم اما واقعيت اينكه نظر قاضي كه حكم ميده مهمه طرف هزار جور از شوهرش كتك خورده خيانت ديده بعد مياد مهريه اش تقسيط ميشه شش ماهي يك سكه اين چجوري بوده كه يه جا كل مهريخ اش بهش داده شده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
به نظرم مورد خوبیه مهریه رو مثلا سر 80 تا توافق کنید ولی بگی بعدا نصف خونه و اینارو به دل بگیره دختر ...

ميدوني الان يه حالت تدافعي ايجاد شده كه لجبازي پيش اومده 

خواهرم ميگه يك سكه هم پايين نميام

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
خب من اينو نميدونستم

اگر خیانت زن ثابت بشه مهر بهش تعلق نمیگیره شما هم همون مقدار که عرف خانوادتون هست مهریه بگیرین هیچ اشکالی نداره یا اگر دیدین نمیخواد بده میگه زیاده بگین شرط ضمن عقد کنه نصف خونه را که به نامش هست یا بعدا میخره به نامش کنه ولی حتما شرط ضمن عقد باشه 

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
بله به هيچ عنوان قبول نميكنيم و اونا هم ميتونن پرداخت كنن ولي واقعا ما دنبال پولش نيستيم دنبال اين ...

عشقم منم شرایطم عینه خواهر شماس من ماشین و جهزیه هم بردم ولی شوهرم نه خونه داشت نه چیزی من ازدواج دومم بود الان بعد ده سال زنش برگشته به واسطه دخترشون شوهرم خودش طلاق دهده ولی باز زتدگیم جهنم شده زیاد تحقیق کنید 

اصلا کوتاه نیایید هان

بعدا خواهرت رو دست کم میگیرند.

من می خواستم مهریه ام ۵ تا سکه باشه، پدر مادرم نذاشتند و ۱۱۰ تا گفتند.

من خیلی ناراحت شدم. اما گوش دادم و داماد هم با اینکه ناراحت شد، قبول کرد.

الان مردک زنباز عصبی وحشی خسیس زندگی رو به جایی رسونده که مجبور شدم با دوتا بچه مهریه ام رو اجرا بذارم.

دوتا بچه ازش دارم. دارا هم هست و میتونه پرداخت کنه.

ولی اگه مهرم کم بود با دوتا بچه چکار می کردم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من هر زنی تو اطراف دیدم جدا شده شوهرش گفته خیانت کرده به نظرم بیشتر تحقیق کنید 

خواهرت حق داره عروسی کنه به نظرم چون اون جهیزسه نخواست دلیل نمیشه عروسی نخوایید کرونا هم واکسنش میاد خوب یکم صبر کنید

به نظر من که خواهرتون میتونه موارد بهتری داشته باشه عجله نکنید هنوز وقت داره واسه ازدواج..ولی مردی ک ...

اخه اگه ندار بود باز ميگفتيم يه چيزي 

حالا كه داره و انقد چونه ميزنه واقعا جاي فكر داره براي ما

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

اینکه تو ۳۸ سالگی خونه و ماشین و درآمد ماهی ۲۰ داره خیلی موقعیت تاپی نیست، الان ۹۰ درصد مردای این سنی موقعیت همینجوری یا حتی بهتر دارن پس عجله نکنید، یکم زمان بدید بیشتر بشناسید همو

ميدوني الان يه حالت تدافعي ايجاد شده كه لجبازي پيش اومده  خواهرم ميگه يك سكه هم پايين نميام

وقتي خواهر خودش ٥٠٠تا سكه است و خواهر شما همچين شرايطي رو در مقابل اون اقا داره بايد راحت مهريه اش ١٠٠٠ تا باشه ١١٤ تا هم كمه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم