2777
2789

خواهرم دختر خوشگل و قد بلنديه با تحصيلات فوق ليسانس و يه ٢٠٧ هم براش خريديم ولي حتي نزاشتيم سر كار بره كه خدايي نكرده كسي بهش چپ نگاه كنه

واقعا از ديدگاه يه مرد خيلي ايده آله 

سنشم ٢٨ هست و حالا يه خواستگار داره كه از نظر مالي خيلي خوبه و روز اول كه اينا بهم معرفي شدن از خواهرم ميپرسه كه با ١٤ تا سكه موافقي؟ خواهرم خيلي بهش برميخوره ميگه ما اصلا مهريه واسمون مهم نيست و ١٤ تارم نميخوام 

تا قضيه جدي شد و روز قبل خواستگاري برادر و پدرم گفتن ١١٤ تا و با كلي بحث پسره قبول كرد

حالا الان به خواهرم گفته نه ١٤ تا و خواهرم گفته پس نه خدافظ

الانم مادر پسره زنگ زده به ما كه درست نيست سر مهريه به هم بخوره

در ضمن خواهر من تاحالا ازدواج نكرده ولي پسره به ازدواج ناموفق داشته و چون مهريه داده ميترسه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ديگه چشمش ترسيده

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
تو رسمتون جهيزيه نيست؟خب خواهرت شرايطش خيلي خوبه بزارين تا يه خواستگاربهتر بياد اخه مرد زن طلاق داده ...

اره درسته جهيزيه نميخواد ولي الان ماشينشو با خودش ميبره كه ٣٠٠ ميليون پولشه 

ما دست خالي نميفرستيم خواهرمونو كه

خب ببخشيد خواهر من بايد تاوان بده؟

نه ولى از نظر حق داشتن گفتم حق داره

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
دليل طلاقش چي بوده؟تحقيق كردين از همسرقبليش هم تحقيق كردين؟

همسر قبليش بهش خيانت كرده

كسي كه معرف بوده و خيلي معتبره اين قضيه رو تاييد كردن

درآمدش ماهي ٢٠ ميليون خونه و ماشينم داره جاي خوب  از نظر مالي اوكيه خانواده خوبي هم داره

خب پس توانایی پرداخت مهریه داره تقریبا،به نظرم قبول نکنید،ممکنه خودشون راضی بشن به ۱۱۴سکه،اگرم نشدن که هیچ،صبر کنید یه مورد بهتر ان شالله

اره درسته جهيزيه نميخواد ولي الان ماشينشو با خودش ميبره كه ٣٠٠ ميليون پولشه  ما دست خالي نميفر ...

منم با ماشين و خونه و جهيزيه رفتم مهريم ١٠١ هست