2821
2789
عنوان

جلوگیری بارداری

121 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

شما از چه روشی برای جلوگیری استفاده کردین و چقدر مطمئن بوده؟

من قرص ال دی مصرف میکنم ولی فشارمو میندازه نمیتونم رو پا وایسم تازه۴روزه ک استفاده کردم

نخور یه دکتر بود میگف ال دی از نیش مار ضررش بیشتره  اگه زنا میدونستن چی میخورن   هیچ وقت طرفش نمیرفتن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نخور یه دکتر بود میگف ال دی از نیش مار ضررش بیشتره  اگه زنا میدونستن چی میخورن   هیچ ...

اخه همسرم بچه خیلی دوسداره منم کم سنم 

اونم جلوگیری نمیکنه دورمون پر میشه بچه

دستگاه گذاشتم 

نسبتا مطمئن هست ولی باید به بدن بسازه بعضی ها دچار عفونت های پی در پی و خونریزی و لکه بینی میشن

قبلا طبیعی جلوگیری میکردم باردارشدم

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
اخه همسرم بچه خیلی دوسداره منم کم سنم  اونم جلوگیری نمیکنه دورمون پر میشه بچه

کاش خدا به من بچه بده. دعام کن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
دستگاه گذاشتم  نسبتا مطمئن هست ولی باید به بدن بسازه بعضی ها دچار عفونت های پی در پی و خونریزی ...

منم حساسیت دارم اونم نمیتونم استفاده کنم شنیدم ک باید یبار بچه اورده باشی تا بتونی استفاده کنی

منم حساسیت دارم اونم نمیتونم استفاده کنم شنیدم ک باید یبار بچه اورده باشی تا بتونی استفاده کنی

نمیدونم، من دوبار بچه آوردم😆

چند سالته؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
انشالله عزیزم بزودی نگران نباش الان خیلی راهها هست ک میشه بچه آورد

من سالمم شوهرمم سالمه باردار نمیشم خدا نمیده بهم 🥺

2825
2823
2791
2779
2792