2777
2789
عنوان

غربالگری دوم تو تهران کجا برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 21 پست
عزیزم من غربالگری اول رو رفتم پردیس نور سعادت آباد. خوب بود.  اما یکی از آشناهامون تازه زایمان ...

منم پردیس نور سعادت اباد رفتم اولی رو

جنسیت هم درست تشخیص داد

گفتن انومالی باید دقیق باشه

بخاطر اون دنبال جای بهترم

منتظر لطف خدا
منم پردیس نور سعادت اباد رفتم اولی رو جنسیت هم درست تشخیص داد گفتن انومالی باید دقیق باشه بخاطر ا ...

به سلامتی عزیزم. شما بعد از ان تی رفتی سونوگرافی که متوجه شدی جنسیت رو درست تشخیص داده؟ اخه معمولا توی ان تی جنسیت رو قطعی نمیگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی شما سرویس چوب و سیسمونی نوزاد گرفتین؟ جایی میشناسین که قیمتاش مناسب باشه و البته جنساشم بنجل نباشه؟ امروز چن تا فروشگاه سیسمونی رفتم برای اینکه ببینم قیمت کالسکه و کریر و... چطوره، خیلی قیمتها بالا رفته😔

راستی شما سرویس چوب و سیسمونی نوزاد گرفتین؟ جایی میشناسین که قیمتاش مناسب باشه و البته جنساشم بنجل ن ...

من قرار شوهرم بسازه، کالسکه میگیرم و صندلی ماشین، همین

منتظر لطف خدا

اگر بتونی غربالگریت رو بری پیش شاکری واقعا عاالیه...

سمت ارژانتینه ..

شاکری تو تهران تکه وحتی داخل مغز جنین رو هم نشون میده انقدر دستگاهشون پیشرفته ست..من سال ۹۶ غربالگری دومم نزدیک ۸۰۰ تومن شد الان نمیدونم چنده  ..ارزششو داره حتما تحقیق کن راجع بهش

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤