2777
2789
عنوان

غربالگری دوم تو تهران کجا برم؟

667 بازدید | 21 پست

مامانای گل ممنون میشم راهنماییم کنین

به من ۴ تا اسم دادن

سولماز پیری

طهماسب پور

خواجه پور

غیاثوند(صارم)

کسی تجربه داشته کمکم کنه؟

من سر غربالگری اول خیلی اذیت شدم و تو آزمایش سلفری بدون مشکل بودم(مشکل از دکتر بود که ترسوند)

به نظر شما پیش کی وقت بگیرم الان ۱۶ هفته ام

منتظر لطف خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سولماز پیری رو زیاد شنیدم...عزیزم چرا سل فری دادی ببخشید...منم باید هفته دیگ آمینو بشم نگران جوابشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من سولماز پیری رو زیاد شنیدم...عزیزم چرا سل فری دادی ببخشید...منم باید هفته دیگ آمینو بشم نگران جواب ...

من آزمایش غربال اول کم ریسک بود

اما دکتر گیر داد برو امنیو برات انجام بدم چون سقط مکرر بودم نرفتم

رفتم چندتا دکتر دیگه گفتن ریسکت کمه همون سلفیری کافیه جوابش هم ۹۹٪ درسته و اینکه خطر سقط هم نداره

رفتم آزمایشگاه دنا انجام دادم هزینه شد ۳ تومت ۱ هفته ای هم جوابش اومد

منتظر لطف خدا
من آزمایش غربال اول کم ریسک بود اما دکتر گیر داد برو امنیو برات انجام بدم چون سقط مکرر بودم نرفتم ...

خداروشکر ک سالمه عزیزم..منم ان تیم بالاست ریسکمم بالاست دعام کن هفته دیگ باید آمینو بدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلفری بجز غربال اوله؟

همه غربال اول رو انجام میدن اگر خدایی نکرده مشکوک باشن میفرستن امنیو یا سلفیری

سلفیری هزینه بالاتر اما فقط خون اما خطر سقط نداره

امنیو خطر سقط داره هزینه ش نصف اونه

منتظر لطف خدا
خداروشکر ک سالمه عزیزم..منم ان تیم بالاست ریسکمم بالاست دعام کن هفته دیگ باید آمینو بدم 

ایشالا که خیر

ما تو فامیلمون هرکی مشکوک بود امنیو مرد جوابش خوب بود نگران نباش

ریسکت چنده؟ کجا امنیو میکنی؟

منتظر لطف خدا
ایشالا که خیر ما تو فامیلمون هرکی مشکوک بود امنیو مرد جوابش خوب بود نگران نباش ریسکت چنده؟ کجا امن ...

انشالله این چند وقت خیلی اروم بودم ولی ب جواب ک فکر میکنم حالم بد میشه..ان تیم ۳.۵ ریسک سندروم داون ۱ب۲۳۵ ..پیش شیرین نیرومنش تو قلهک 

انشالله این چند وقت خیلی اروم بودم ولی ب جواب ک فکر میکنم حالم بد میشه..ان تیم ۳.۵ ریسک سندروم داون ...

توکل به خدا 

هیچی نیست خیالت راحت

قول میدم میای بهم خبر میدی که خوب و خیر

منتظر لطف خدا
توکل به خدا  هیچی نیست خیالت راحت قول میدم میای بهم خبر میدی که خوب و خیر

انشالله توکل کردم بخدا هرچی صلاح باشه همون میشه خدا هم خیر بنده شو میخواد 

انشالله این چند وقت خیلی اروم بودم ولی ب جواب ک فکر میکنم حالم بد میشه..ان تیم ۳.۵ ریسک سندروم داون ...

عزیزم نگران نباش توکل به خدا کن ان شاءا... نی نیتو صحیح و سالم بغل میکنی. 

من همیشه میگم موقع مامانای ما مگه اینهمه سونو و آزمایش بوده؟ ولی همه بچه ها سالم بدنیا میومدن. بد به دلت راه نده عزیزم

عزیزم من غربالگری اول رو رفتم پردیس نور سعادت آباد. خوب بود. 

اما یکی از آشناهامون تازه زایمان کرده، خودش سونوگرافی راد بلوار کشاورز میرفت، خیلی ازشون راضی بود. حالا ان شاءا... منم میخام برای غربالگری دوم همینجا برم

عزیزم نگران نباش توکل به خدا کن ان شاءا... نی نیتو صحیح و سالم بغل میکنی.  من همیشه میگم موقع ...

خیلی ممنون عزیزم..انشالله هرچی صلاح باشه همون میشه...اره میدونی این غربالگریا از ی طرف خوبه از طرفی هم باعث استرس میشه ک ی مادر باردار چقدر نگران میشه واسه پاره تنش ...انشالله ک همه ی بچه ها همیشه تنشون سالم و سلامت باشه واقعا توی دنیا سلامتی بزرگترین نعمته