2777
2789

بچه های کسی دکتر خوب برای لیزر سفیدی واژن با دستگاه ژولیت در کرج یا تهران انجام داده بهم معرفی کنه تاثیر داشته؟؟؟خیلیییی مهمهههه

اگه بود منم لایک کنننید خوشگلا😍

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

عزیزم من خودم تو کرج رفتم زیاد تاثیری نداره خیلی خیلی کم . سعی کن بری لیزر همراش یه کرم سفید کننده واژن بخری که جواب بگیری منم اینقد نشستم سرچ کردم اینور اونور کرم خریدم لیزر رفتم تاثیر نداشت 

بخاطر استفاده از ژیلت 

چسب نوار بهداشتی ک تیره کنندس 

لباس زیر گیاهی و تنگ 

هئا نکشیدن 

اینا همه باهث شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکس بود تو چهارطالاقانی ساختمون 110

تو لیزر موهای زائد انجام دادی اخه الکس ماله دستگاه لیزره موهای زایده پس نه سفید کننده واژن چون ژولیت من تعریفشو خیلی شنیدم میگن تو جلسه اول ۷۰ درصدش تاثیرشو میبینی

قبول کردم خبر از تو منم خیلی پیگیره این چیزا هستم اعسابمو لهم میریه اعتماد بنفسمو میاره پایین

هییییی منم درد تورو دارم الان نامزدم واس همبن اعتماد ب نفسم خیلی پایینه نمیزارم رابطه داشته باشیم 

هییییی منم درد تورو دارم الان نامزدم واس همبن اعتماد ب نفسم خیلی پایینه نمیزارم رابطه داشته باشیم&nb ...

اگه نامزدی از. الان شرو کن ک چند وقته دیگ راحت باشی . البته خجالت نداره این مشکلو همه دارن تو نمیتونی بگی فقط منو شما هستیم همه خانما بخاطر اون عواملی ک گفتم مشکل ذارن پس خجالت نکش