2777
2789

صم بکم عمی فهم لا یرجعون , صم بکم عمی فهم لا یعقلون , صم بکم عمی فهم لا یسمعون , صم بکم عمی فهم لا یتکلمون , صم بکم عمی فهم لا یبصرون , فسیکفیکهم الله وهو السمیع العلیم

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم . چندمرتبه و چه موقع بخونم؟

۱۴مرتبه قبل این ک خواستتوبگی،اگه روی چیز شیرین مثل شکلات بخونی فوت کنی بدی به طرف مقابلت بهتره ولی همینطوریم میشه

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
شماتجربه کردین؟

بله عزیزم این دعااز قرانِ وتو احادیثم خیلی بهش اشاره شده تو گوگل سرچ کنید میبینید از اون دعاهای الکی که دعانویسامیدن نیست

بله عزیزم این دعااز قرانِ وتو احادیثم خیلی بهش اشاره شده تو گوگل سرچ کنید میبینید از اون دعاهای الکی ...

ممنون عزیزم 

ببخشید اینقدرمیپرسم اماممکنه بگین واسه چ کاری امتحان کردین 

اخه کارمن یکمی پیچیده س 

ممنون عزیزم  ببخشید اینقدرمیپرسم اماممکنه بگین واسه چ کاری امتحان کردین  اخه کارمن یکمی ...

کلا برای این ک حرفتون برو داشته باشه و زبون طرف مقابل بسته بشه در برابرخواسته های شما

خیلی لطف کردین  اگر نتیجه داد واستون دعامیکنم 😘😍

انشالله نتیجه میده💋💗