صم بکم عمی فهم لا یرجعون , صم بکم عمی فهم لا یعقلون , صم بکم عمی فهم لا یسمعون , صم بکم عمی فهم لا یتکلمون , صم بکم عمی فهم لا یبصرون , فسیکفیکهم الله وهو السمیع العلیم
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۴مرتبه قبل این ک خواستتوبگی،اگه روی چیز شیرین مثل شکلات بخونی فوت کنی بدی به طرف مقابلت بهتره ولی همینطوریم میشه
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
بله عزیزم این دعااز قرانِ وتو احادیثم خیلی بهش اشاره شده تو گوگل سرچ کنید میبینید از اون دعاهای الکی که دعانویسامیدن نیست
کلا برای این ک حرفتون برو داشته باشه و زبون طرف مقابل بسته بشه در برابرخواسته های شما